Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2012, 05:52 PM   #2 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: Usa
Mesajlar: 603
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Bütün Telkin Metinleri Ve Mp3'leri Burada

SOSYAL FOBİ
http://www.telkinmp3.com/indir/43/so...bi-akarsu.html

Önünde ileride bir kapı olduğunu düşün/hayal et. Birazdan bu kapalı kapıya doğru ilerleyeceksin ve aynı anda kendini okyanusta yol alan/seyreden lüks bir transatlantiğin/geminin güvertesinde bulacaksın. Şimdi hazır olduğunda bu kapıya doğru ilerle ve onu aç – kapıyı iterek aç – zihninde kapıyı iterek açtığını düşün … ve kapı senin için kolaylıkla açılıyor.
İlerle ve kapıyı arkandan yavaşça kapat. Çevreye gözat ve etrafındaki herşeyin nasıl değiştiğini gör, renkleri farket, kamaranın nasıl dekore edildiğine bak, şu anda burada senden başka kimse yok kendi kendinesin. Bu gemide kendini çok rahat hissediyorsun, bir köşede rahatça uzanıp gevşeyebileceğin bir uzanma koltuğu var. Koltuğun davetkar görüntüsüne kapılıp uzanıyor ve gevşiyorsun.
Geriye kaykılıyorsun/yaslanıyorsun, biraz uykulu gibisin adeta kendini evinde hissediyorsun. Zihninde geminin lumbozundan/(pencere) baktığını ve dışarıdaki uçsuz bucaksız masmavi okyanusu canlandır. Çok sakin bir gün ve bu senide dinginleştiriyor, dingin ve gevşemiş bir halde çok rahatlamış hissediyorsun. İçinde bulunduğun yer çok huzurlu bir mekan, yalnızca gemiyi adeta yalayıp geçen dalgaların nazik çırpıntısının sesi…dışarıda gözalabildiğine uzanan bomboş okyanus.Son derece rahat ve derin duygular içine girmeye başlıyorsun…geminin ritmi seni de nazikçe bir yandan diğer yana sallıyor…yavaşça gözlerini yumuyorsun….çok uzun zaman öncesini hatırlamaya başladın…küçük bir bebek olduğun zamanlar…annenin kollarında güven içinde uzanıyorsun … nazikçe sallıyor seni kollarında…söylediği ninniyi duyabiliyorsun…kendini emin ellerde ve onun himayesinde güvende hissediyorsun … seni nazikçe saran güçlü kolları arasında, gözetilen ve sevilen olduğunu hissediyorsun … muhtemelen annenin parfümünü yada doğal kokusunuda hissediyorsun burnunda … annenin yüzüne baktığında bugüne göre daha genç olduğunu görüyorsun, daha genç ama bir o kadarda sevgi dolu ve koruyucu … seni kollarında nazikçe sallıyor.
Şimdi bütün fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarının karşılandığı bu duyguları ve sana hissettirdiklerini hatırla … bu güzel duyguları şimdi yeniden yaşıyorsun … o kadar emin ellerde ve rahat hissediyorsun ki; adeta sıcacık, sevgiden dokunmuş düşüncelerden oluşan bir koza tarafından sarmalanmış gibisin … daha derin duygulara giriyorsun … giderek daha derin rahat bir (hipnotik)uykuya geçiyorsun.
Seni saran bu güvenli ve rahatlatıcı duygular içinde kalmanı istiyorum … artık büyüdün ve yetişkinsin muhtemelen bu duyguları daha da geliştirip yoğunlaştırabilirsin … hislerin daha da güçlü … renkler daha canlı … bu hisleri yeni farkındalığının/bilincinin bir parçası haline getir … kendine şunları tekrar et/söyle … güvendeyim … isteniyorum/aranılan biriyim … seviliyorum.
Kendini seviyorsun, bu kibirli yada egoistçe bir tutum değil aksine doğal ve sağlıklı bir tutum, çünkü sen evrenin çocuğu olarak dünyaya geldin ve burada olduğun sürece mutluluk, güvende olmak, sevmek, sevilmek ve evren tarafından korunmak senin en doğal hakkın.
Şimdi bir yetişkinsin ve ihtiyaçsızlık hissin daha güçlü(kendi kendini idare edebiliyorsun). Bu güzel duyguları kendi kendine üretebilir ve içinde yaşatabilirsin. Bunu yapmak çok kolay … güvende hissetmek,sevildiğini hissetmek, rahat hissetmek, sevildiğini ve korunduğunu hissetmek….ne kadar kolay değilmi? Kendin için daima en iyi olanı yapıyorsun, kim olduğunla/kendinle gurur duyuyorsun, kendinden hoşlanıyorsun ve dahası kendini seviyorsun. Kendine güveniyorsun ve kendinin harikulade biri olduğunu kabul ediyorsun.
Bu duygularla kendi sınırlarının ötesine geçebilirsin… çevreyle ve insanlarla ilişkilerinde daha rahat hissedebilirsin … gerçekten güvende ve korunan, sevilen ve kollanan, istenen/aranılan birisin … kendi kendinin en iyi dostusun, harikulade hissediyorsun ve sen harikasın.
Şimdi, zihninde canlandırdığın halinde gözlerini aç ve birkez daha etrafa bak. Birden orada/kamarada senden başka altı kişinin daha olduğunu farkedeceksin. Onların hepside senin içeriye ilk girdiğinde davrandığın gibi çekingen davranıyorlar. Ama sen artık rahatlamanın ne kadar kolay olduğunu biliyorsun, onların herbiriyle konuş ve herbirini diğerlerine takdim et/tanıştır ki böylece kendilerini daha fazla yalnız bırakılmış hissetmesinler.
Daha rahat ve iyi hissediyorsun, çevrene yeniden bakın, bu kez oniki yeni kişi daha var, hayır hayır tam onbeş yeni kişi. Sen tekrar yeni edindiğin becerilerini kullanıyorsun ve aracılık rolünü üstlenerek yeni gruptaki insanlarıda birbirine kaynaştırıyorsun.
Şimdi birçokları burada seninleler, hepsi kendi özel dünyalarında yaşıyorlar, herbiri kendi başına ayrı bir şahsiyet, iletişim kurmak ve dişa açılmak için en iyi bildikleri yolları deniyorlar, hepimiz kendi yaşamımızı zenginleştirmek ve diğerlerini etkilemek istemezmiyiz?. İstenmek, kabul görmek, karşılıklı alışveriş/dialog ve iyi hissetmek hepimizin istediği şeyler değilmidir.?
Neredeyse bittiğini düşünmeye başladığın anda, yeniden baktığında odanın/kamaranın ağzına kadar insanlarla dolu olduğunu görüyorsun. Şimdiki alıştırman bütün bu insanları bulunmaktan memnun kalacakları gruplara ayırmak. Sen artık bir katalizör/çözücü görevi görüyorsun ve bunu insanlar arasında yapmak sana çok doğal ve normal geliyor.
Geçmişte birçok diğer insanın arasında bulunmak sana rahatsızlık verirdi. Fakat artık bunların hepsi değişti, şimdi insanlarla birlikte olmanın, insanlar tarafından benimsenmenin zaruri bir parçası olduğunu görüyorsun ve bu tamda senin yapmak istediğin birşey. İnsanları tanımak için güçlü bir istek duyuyorsun, ve diğerleri sana kendilerinden bahsederken sende onlara kendin hakkında birşeyler anlatıyorsun.
Olumsuz, rahatsız edici duygu ve düşüncelere ihtiyacın yok, çünkü sen güvendesin ve korunduğunu hissediyorsun, gözetiliyor ve seviliyorsun, aranılan bir kişi olduğunu hissediyorsun, kendini seviyorsun ve kendi kendinden memnunsun. Sen kendinin en iyi dostusun.
Şimdi zihninde eskiden yaşadığın ve bir şekilde kendini rahatsız hissettiren bir durum canlandır. İletişimde kendini rahatsız hissettiğin başkalarınında olduğu bir durum olsun. Böyle bir durum hafızanda canlandığında başınla onayla.
İşaret beklenir
Tamam güzel…. şimdi zihninde canlandırdığın durumla etkileşim kurarak kendini nispeten iyi hissetmeyi öğreniyorsun. Bu kişilerle konuşuyorken şunu farkediyorsun ki; onlar gerçekten seni daha fazla tanımak istiyorlar ve sende onları tanımak istiyorsun. Konuşmalara kulak ver, kısa dialoglar yada daha etraflıca sohbetler. İnsanların senin söylediklerinle ne kadar ilgilendiklerini farket, onlar konuşmaya başladıklarında da sen aynı nezaketle onları dinliyorsun. İnsanlarla kaynaşmanın ne kadar kolay olduğunu nihayet kavrıyorsun.
Zihninde eskisinin yerine canlandırdığın bu yeni sahne bittiğinde arkana götürdüğün elinle kendine hafifçe vur ve kendi kendine şunları tekrar et güvendeyim, aranan, istenen biriyim, seviliyorum.
Artık birileriyle kaynaşmak durumunda kaldığın zaman, kendini aynen bugün olduğu gibi iyi ve rahat hissedeceksin. Bu zihinsel telkinler bilinçaltı zihnine gömüldü ve günden güne daha da güçleniyorlar. Saatler içinde güçleniyor, dakikalar içinde güçleniyor, saniyeler içinde güçleniyorlar.
Birden beşe kadar sayacağım, bu geri sayımın sonunda tamamen uyanacaksın ve kendini harika hissedeceksin .




KİLO VERME

http://www.telkinmp3.com/indir/31/kilo-verme-guven.html

Şimdi daha derin bir şekilde gevşiyorsun . Eski aliskanliklarindan vazgecip yenilerini kazanmak uzere bir adaya gittigini dusun sana bu en onemli gorev verildi.Bu gorevi basarmak icin yola ciktigin hayal et.
İnce beyaz bir bulut düşün. Bedenini aşağıdan yukarıya sararak yükseliyor… seni yavaşça ve nazikçe yukseklere gorevini gerceklestirecegin yere kaldırıyor … kaldırıyor ve düşünebildiğin en güzel adaya taşıyıp bırakıyor… Gorev yerin burasi.göğe bakıyorsun… derin depderin bir mavilik… çiçekleri farkediyor kokularını duyuyorsun… hafif narin kokular… çiçeklerin kadife yapraklarına dokunup enerjilerini duyumsuyorsun… daha da derinleşiyor gevşemen… yürürken narin ve ılık bir rüzgarın tenine dokunduğunu hissediyorsun… şefkatle saçlarının arasından esiyor bu meltem… yüzünü ılık güneş ışığına doğru çeviriyorsun denizin eşsiz tuzlu kokusunu alıyorsun… neredeyse damağında tadıyorsun…Now going even deeper into relaxation, Bu adada, kendini tam da olmak istediğin gibi GÖRÜYORSUN… daha incesin… daha zarifsin… kasların sımsıkı, bütün vücudun formda… Bilinçaltın bu görüntüyü engelleyemeyecek cunku onun gorevi sana yardim etmek… bilncaltinin bu gorevinde tumuyle sana destek oluyor. Sen kendini kilo vermeye bırakacaksın, kilo vereceksin, fazla kilolarını vereceksin, ihtiyacın olmayan kilolarını vereceksin… verdiğin kiloları geri almayacaksın… Şimdi olumsuz yemek alışkanlıklarını iyi alışkanlıklarla değiştiriyorsun . Bunun kolayca ve hiçbir çaba harcamadan olmasını sağlıyorsun.
Sağ tarafına baktığın da, önüne dizilmiş bir ziyafet masası görüyorsun… sevdiğin bütün yiyeceklerin bu masada olduğunu düşlüyorsun… bütün o zararlı yiyecekler… en sevdiğin tatlılar… senin bedenine ve duygularına zarar veren bütün yiyecekler… Artık sen yaşamını çevreleyen stresten ve gerilimden uzaksın, şimdi sen daha huzurlu, daha sakin, daha dinginsin… şimdi bütün gerilimlerin bütün streslerin senden uzaklaşıp gitmesine izin ver… hepsinin hemen senden uzaklaşıp gitmesine izin ver.Cunku kendini iyi hissetmek ve bu yiyecekleri reddetmek senin gorevin ve bu gorevde bilincaltin sana yardim ediyor.
olumlu duygular gorevin sona ersede seninle kalacak, sen gün boyunca gitgide daha güçlü daha güçlü olacaksın… bütün hayatın boyunca gitgide daha güçlü olacaksın… gitgide daha derin gevşeyeceksin… Çünkü sen şimdi dinginlik ve gevşeme içindesin, her istediğin amaca erişebilirsin… kilo verme gorevinde de başarılı olacaksın. Şimdi kilo verdiğini düşlüyorsun. Artık istemediğin bütün kiloları verdiğini düşlüyorsun… Verdiğin kiloları artık geri almayacaksın… bunu GÖRÜYORSUN!
Şimdi gözünün önünde masayı canlandır… Üstünde yiyecekler bulunduğunu canlandır gözünde… tatlıları gör, çerezleri gör, abur cubur yiyecekleri gör, tuzluları turşuları gör… Onları zihnindeki masaya yerleştir… bu yiyeceklerin sana ne kadar zararlı olduklarını bil… onlar senin için zehir gibidir… bu tür yiyecekler sana kilo kazandırır, artık sen onları istemiyorsun, onlara ihtiyacın yok. Bu yiyeceklerden yersen, çok az – çok az yiyeceksin… bu yiyeceklerin minicik bir parçası tümüyle doyurur seni… tümüyle doyurur seni.
Şimdi, bu yiyecekleri aklından bile geçirsen, bedenin onları reddedecek. Bütün bu sağlıksız yiyecekleri elinle itiyorsun masadan… bütün bu sağlıksız yiyeceklerden temizliyorsun masayı ve gorevini basarmaya yaklasiyorsun… zihnin, bedenin, duyguların reddediyor artık bu yiyecekleri. Masanın üstü tertemiz, şimdi sen hoşuna gidecek bütün sağlıklı yiyecekleri koyabilirsin sofraya… bol bol taze sebzeyi gör… güzel güzel meyveleri gör… yağsız et… salatalar… her türlü düşük kalorili besinler… sağlıklı besinler. Şimdi senin sevdiğin yiyecekler bunlar, tümüyle doyurur bunlar seni. Bütün öbür sağlıksız yiyecekleri reddediyorsun, çünkü bu sağlıklı yiyecekleri çok sevdiğini biliyorsun.
Bu güzel, sağlıklı yiyecekleri masanın üstünde görünce, bu besinleri yemeyi düşlüyorsun… yavaş yavaş yiyorsun, çok yavaş. Yemek yerken konuşsan da konuşmasan da, ne kadar yediğini biliyorsun, küçük küçük porsiyonlar yiyorsun… biraz tokluk hissedince yemeyi bırakıyorsun, bundan büyük bir keyif duyuyorsun! Hem keyif duyuyor hem de gorevini basarmanin mutlulugunu yasiyorsun.
Doğru ve akla uygun miktarlar yiyorsun, tümüyle doyuyorsun. Bir öğünden öbür öğüne dek tok kalıyorsun, öğünler arası atıştırma yapmayı canın istemiyor.
.
Kendinle gurur duyuyorsun! Hayattaki bütün olumlulukları aklından geçiriyorsun… amaçları, kazandığın başarıları. O kadar çok başarı kazanmışsın ki, doğal olarak, başarılı olmayı sürdüreceğini biliyorsun. Bütün amaçlarına ulaşacaksın, kendine en sağlıklı en olumlu yaşamı kuracaksın.
Şimdi kendini güzel bir boy aynasının önünde düşle. Aynadaki yansımanın senin ideal görüntün olarak sana baktığını göreceksin. Karnın dümdüz, kalçaların ve basenlerin taş gibi sımsıkı… bacakların güçlü ve ince. Harika görünüyorsun, kendini çok iyi hissediyorsun. Şimdi aynadaki bu güzel imgenin aynadan çıkıp senin şimdiki bedeninle kaynaştığını düşün. Şimdi teksin. Şimdi sen kendi kendinin ideal görüntüsüsün. Dingin ve huzurlusun. Yemek yemek senin için artık önemsiz, gitgide daha önemsiz… yavaş yavaş yemek yemekten huzur veriyor, sadece sağlıklı besinler yemekten zevk alıyorsun.
Nerede olursan ol, ne yapıyor olursan ol, evde ya da işte, atıştırmak senin için önemsiz artık. Lokantalarda ve restoranlarda küçük miktarlar yiyip doyuyorsun, gitgide daha yavaş yemek yiyeceksin. Bir miktar yiyeceği tabağında bırakabilirsin, bu çok hoş. Stresten uzaksın, daha huzurlusun, çok dinginsin. Yapacak yeni uğraşlar buldukça hayatta yemek yemek daha önemsiz oluyor senin için. Sen daha ince daha sağlıklı bir kişi oluyorsun. Ödüllerin pek çok! Kendinle övünüyorsun! İyi ve sağlıklı olan besinleri seçiyorsun. Gerektiği kadar yiyorsun. Gerektiği kadar yiyip, doyunca, yemeyi bırakıyorsun… yemeyi bırakıyorsun… yemeyi bırakıyorsun…
Bir parça yemeği tabağında bırakabilirsin, bu çok hoş. Öylesine yemeyi bırakıyorsun ve dingin oluyorsun. Şimdi o güven duygusunun, o huzur duygusunun, içinden akıp geçmesine yol veriyorsun. Şimdi sen, kendin için en sağlıklı en olumlu düşünceleri yaratmaya her zamankinden daha fazla isteklisin. Eski kötü yemek yeme alışkanlıklarını yeni iyi alışkanlıklarla değiştirmeye isteklisin… artık istemediğin sevmediğin fazla kilolarını atmaya isteklisin… attığın kiloları aynı tutmaya isteklisin. Eski alışkanlıklarına karşı kullanacak yeni yöntemlerin var şimdi. İçinde her gün biraz yürümek için büyük bir istek var… temiz havadan ve güneşten zevk almaya istek var… hoş bir kısa yürüyüşten sonra kazandığın enerjinin tadına varmak için içinde istek var.
Sen yağları yakıp seni daha yüksek bir enerji düzeyine getirecek metabolizma yükselmesini tam anlamı ile hissediyorsun bedeninin içinde. Kendini harika hissediyorsun. Kendine değer vermen günden güne artıyor! Yeni alışkanlıkların sürekli kilo vermeyi olanaklı kılıyor. Kendini çok iyi hissediyorsun. Bedeninden ve zihninden akıp geçen yeni ve sağlıklı bir yaşam enerjisi deneyimine başlayabilirsin. Düşüncelerin olumlu, güvenli. Kendinle ilgili bütün olumlu yönleri zihninden geçiriyorsun… zekânı… yaratıcılığını… ne kadar çekici bir kişi olduğunu görüyorsun. Bu olumlu duyguların her gün her gece gitgide daha çok güçlenmesine izin veriyorsun. Şimdi gevşemeye devam et.
Bir dakika daha bu yeni goruntunu görmekle zevk al, sonra ben birden beşe kadar saymaya başlayacağım… Ben birden beşe kadar sayarken, sen yavaş yavaş uyanmaya başlayabilirsin… sanki uzun bir dinlenmeden çıkıyorsun. Uyanınca kendini canlı, tazelenmiş, dinlenmiş hissedeceksin. Şimdi yavaşça uyan…
olumlu enerjinin bütün bedenine yayıldığını duyuyorsun
her bakımdan harika hissediyorsun… harika hissediyorsun

Gorevini basarmanin mutlulugunu hissediyorsun.
feeling positive energy surge through your whole body
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla