Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2012, 10:02 AM   #154 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

güneşli bir bayram sabahında bayram tadında günler diliyorum hepimize.
güneşin yansıdığı, güneşi yansıttığımız..
ne de olsa kimse kendinde olmayanı yansıtamaz...yok yok yaramamış bana sitede dolaşamamak bir süredir :) düzeltiyorum.. herkes kendinde olanı yansıtabilir :)

evet çok uzun süre oldu. okullar açılınca kızım pc yi de aldı götürdü ve ben kendime bu lüksü temin etmek için henüz çaba göstermedim.. şu an kardeşimde yaşadığımız bir bayram sabahı ve merhaba demek istedim.. buradayım demek.. ve buralarda olduğunuzu bilmek :))

son yazdıklarımda alternatiflerden sözetmiştim. işle ilgiliydi. değerlendirdim ve kendimce doğru olduğuna inandığım bir kararla birini tercih ettim..
bu seçimim beni çok mutlu etmedi. hiçbir oluşumun içine girmeden dışardan gerçeği gözleyemiyorsunuz. yine de acele etmeden gözlemde kaldım. beni mutsuz eden ayrıntıları olumluya doğru değişltirebilmek, hatta değiştirme savaşını verebilmek yalnızca, mümkün mü bilmek istedim. ne yazık ki gözlemlerimin sonucu yanıt olumsuz. belki dedim, biraz geçmişteki hazlarımla karşılaştırıp, dünde yaşıyor, ve hissettiğim mutsuzlukla, gelen, gelmekte olan, gelmesi olası hazları kaçırıyorumdur.kendimi zamandan izole ederek gözledim bir süre.

hayır.. çok kişinin aman canım iş işte fena da değil diyebileceği bir noktada ben daha çok yorulayım, daha çok yoğrulayım işimle, ancak haz alayım peşindeyim elimde değil.
yaşamımın büyük bölümünü işim kapsıyor sonuçta. ve zaten, henüz iş dışındaki yaşamımı yerli yerine oturtmak için planlama yapmak mümkün olamadı.

beni ne rahatsız ediyor. resme değil çerçeveye oynandığını gözlemek ve bu çerçevenin yaldızlarından biriymiş.. MİŞ.. gibi oynamak zorunda kalmak. evet kurumsal, oturmuş bir yapının içine giriyorsunuz ve böyle bir gerçeklikle karşılaşıyorsunuz. resmin boyanması kimsenin sorunu değil ve sizden de bunu beklemiyorlar.

yaşamım boyunca inanmadığım hiçbir yerde olamadım.. inanmadığım hiçbir yerde var olamadım.. inanmadığımız yerlerde olabilir. ancak VAR olamayız sonuçta.

mutlu değilim doğru, mutsuzluğu tüm duygularıma ve yaşamıma endekslememek için çaba gösteriyorum. sonuçta mutluluk bir tercihtir, koşulların dışında. ah evet telkinleri elimden geldiğince dinleyerek hala içsel mutluluğumu arttırma yolunda çaba gösteriyorum,
herşeyden önce içsel mutluluğumu hissetmeyi seçiyorum..

öylesine bakabilsem devam edebileceğim bu işte kalsam, GİBİ- MIŞ gibi yaşam boyu kaçındığım uzaklaştığım maskelere bürüneceğimi ve bunun içsel uyumumda hatta şimdiden çözülmelere yolaçtığını görüyorum..

hamlesiz kalamam :) sanırım değişikliklere hazır olduğumuz sürece alternatiflerimiz olacaktır..

kimse ufkunun ötesini göremez değil mi ?

ya da ancak ufkumuz kadar dır ufkumuzun ötesi.

başka teklifler de aldım bu süreçte, ve arayışımı da sürdürüyorum.

kendimi ortaya koyabileceğim, yüreğimle varolabileceğim oluşumları kendime çekmeyi seçiyorum..

herkes kendinde olanı verebilir derdim hep. şimdi şunu farkediyorum.

herkes aynı zamanda ancak kendinde olanı alabilir.

içimde var olanlar için şükrediyor ve o hazları, mutluluğu almayı seçiyorum..

sizlerle birlikte olmayı özledim :)
hepinize içimdeki sevgi ışığından yolluyorum, hepinizin çoğaltarak bana yansıtacağını bilerek.

belki özelden yazmaya zamanım olmaz..

sevgili Sweet aklımdaydınız hep :)
Nur, Hatice, küçüğüm ve diğerleri. :)

hiç kesişmeyen yaşamların birleşmesi ne garip..

birleştiğimiz yaşamlarla kesişmeyi istiyorum..

sevgiyle kalın...