Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2012, 03:39 PM   #45 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Yazamadım bu aralar. Okul, hazırlık, ingilizce, ödevler evdeki sorumluluklar yoruyo sanırım. Tabi anne baba yanındaki gibi olmuyo, burda herşey benim üzerimde oluyo. Annem sırf büyümem için yolladı il dışına sorumluluk sahibi olmam için bu şartmış. Doğru düşünmüş ne diyim :D
Buara durgunum ya. Ve bu beni üzüyo. Kıpır kıpır olmak istiyorum ama olmuyo. Yaşadığım için burda olduğum için bu aileye sahip olduğum için burdaki hayatım için gerçekten mutluyum bıkkın değilim mutsuz değilim ama durgunum. Burda kızlarla kahve fal partilerimiz konuşmalarımızı gerçekten çok seviyorum ama byle deli gibi gülerken birden pat durgunlaşabiliyorum ve neden oluyo bilmiyorum anlamıyorum. Sorduklarında açıklama yapamıyorum çünkü bende bilmiyorum.Bazen telkinlerin böyle yaptığını düşünüyorum bunlar beynimin oyunu belkide ama bilmiyorum buara soğudum sanırım telkine ara verdim. Yolda giderken otobüste alışveriş yaparken duş allırken hep;
Özür dilerim
Lütfen beni affet
Teşekkür ederim
Seni seviyorum
diyorum, ağzımdan hiç düşürmemeye çalışıyorum yada endişelendiğimde yada bi korkumu hissettiğimde misal dışlanma korkusu diyelim. Hissettiğimde hemen söylemeye başlıyorum evet o zaman düzeliyorum ama bu his hep kalsın istiyorum.
Dün dolunay vardı ondanmı ki acaba ya ahaha.
Ah senem ah. Çok konuşurum kendimle ben.
Herşeye rağmen her halime rağmen yanlışıma doğruma her durumuma rağmen kendimi çok SEVİYORUM.
Oh ya rahatladım sanki
Bide bide son bişeeey:
Bi sorunum vaar. UYKUU
Yetmiyo doyamıyorum uykuya. Dersten geliyorum uyuyorum akşam uyuyorum hep bi uyku hali. Bu hiç hoşuma gitmiyo. Böyle enerjik bi genç olmak istiyorum ama tam anlamıyla beceremiyorum. Belki bi fikri olan olur diye sizle paylaşmak istedim şimdiden çok teşekkür ederim

Yaradandan ötürü her durumu herkesi herşeyi çok seviyoruum :D
Kendinize çok iyi bakın çünkü hepiniz bunu hakediyosunuz
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla