Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2012, 08:35 PM   #155 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

nasıl ki kitap seçerken belirli kitapların yol göstericiliğinin mutlak olmadığına inanıyorsam, yaşam yolculuğunda da belirli öğretilere birebir itibar etmiyorum artık.bana iyi gelenleri ya da istemediklerimi net belirleme ortaya koyma ve gerçekleştirme derdindeyim hepsi bu.

hiç dayanma , katlanma gücü dilemedim yaşamda mesela. çünkü yaşam KATLANILASI değil YAŞANILASI. ne zaman katlanmak için çabalıyorsam orada bir yanlış var ya da ben yanlış yerdeyim demektir. hep şükrettim dümeni kırabilme cesaretim için. gariptir bunu göze alınca bazen dümeni kırmadan da gökkuşağını gördüm.
BEN HEP GÖKKUŞAĞININ ÖBÜR UCUNA YÜRÜMEK İSTİYORUM :))VE KENDİMLE BARIŞIK HEP KENDİNE YÜRÜMEK KENDİME ÇIKMAK..

birkaç gün önce daha dümeni kırmayı düşünürken yine hazları yakalamaya yine -gibi- olmadan kendimi ortaya koyabilmeye başladım. ben hep kendim olmak istiyorum. ve hep yaşanılası hissetmeyi seçiyorum yaşamı :)

hep söylerim en büyük güç vazgeçebilme gücü..bu güç zaten sizi istemediğiniz sahnelerde istemediğiniz senaryolarda oynamaktan koruyor.

kendi gökkuşağımı kovalamayı seçiyorum hep. ve herkes için de kendi gökkuşağını diliyorum :)

rengarenk günler :)