Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2012, 11:33 PM   #182 (permalink)
foto_kontes
Teğmen

foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önceden de yazmıştım. Çekirdek inanç çalışmasını yaptırdım ve aksatmadan telkinlerimi söylenildiği şekilde dinlemeye başladım;ama telefondan... (önceki telkinleri de hep telefonumdan dinlemiştim ve hep işe yaramışlardı) hiç değişiklik olmadı dinlemeler sırasında ve bitirdikten sonra dinlemeleri. Sonra aradım, konuştuk,denildi ki pc den dinlerseniz daha sağlıklı olur. Neyse şimdi pc den dinliyorum ve son 10 günün içindeyim yine hiç değişiklik olmadı... Yalnızca bu sıralar - dolunayın etkileri-retro vs yüzünden olduğu söyleniyor bu sıralar - tahammülüm yok. Son 2 gündür sinirlilik durumu ve aksaklıklar benimleydi. Belki bırakın duygularınız dışarı çıksın telkini de bana böyle hissettirmiş olabilir...Çünkü içimden artık bi küfürbaz çıkmaya başladı... Sonuç itibari ile hisler yanıltmaz. İşe yaramadığını düşünüyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek, bu durumu yaşamış arkadaşlar var mı???

Merhaba Yes happy,
Bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım.Cd lerim geldi ve ilk 10 gün ü dinledim.3 gün ara verdim ,bugün songün yarın 2. 10 günlük serüvenim başlayacak.Ve son 2 gündür allak bullak oldum.Aşırı duygusal ağlak halim var.Bende bunun sebebi olarak telkinleri ara vermek diye düşündüm.Telkinleri dinlediğim 10 gün boyunca eskisi kadar kafama bişey takmadım hayatı akışına bıraktım sorgulamadım.Ve insanların arasında eskisinden daha rahattım.Bunu bayram dolayısıyla deneyimledim kalabalık ortamlara girdiğimden.Birde sanki kendimi önemsemeye başladım.Ufakta olsa bunu hissediyorum.Tabi zamanla daha iyi anlarım diye düşünüyorum daha çok yeni.Dolunay halleri bir çok zamanda yaşayoruz ben bu derece duygusal olduğumu nadir hatırlıyorum.Telkinlerle ilgili olabilir gibi geldi.
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla