Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Bugün sonunda çekirdek inanç çalışmamı yaptırdım. Özlem Hanım'ın harika bir elektriği var. Dün o kadar çok soru işaretim vardı ki ama bugün inanılmaz rahatladım. Çok güzel bir çalışmaydı. İyi ki yaptırmışım :))))Bakalım ödevlerimi bir bir yapacağım. Değişimi çok istiyorum ve güzel şeyler olacağına inanıyorum...
4 yapraklı yoncammmm:) Hep ay başını, yıl başını, hafta başını, doğum günlerimi çooook seviyorum. Sanki eski bir defteri kapatmış, yenisine başlamışım gibi hissediyorum...Bugün de 2 Kasım:))) Bir kaç aydır değişim için gerçekten uğraşıyorum. Zaman zaman yoruluyorum, sıkılıyorum ama hiç pes etmedim. Koydum aklıma istediğim hayatı yaşayacağım :))Artık hayatımda sadece BEN varım, başkaları yok. Pazartesi de yeni işime başlıyorum. Karar verdim madem bu işe başlıyorum, en iyisi ben olacağım. Ya yaptığımız işi sevelim ya da sevdiğimiz işi yapalım. Sanırım bana 1.si uyuyor ama olsun, başaracağım. Önceki deneyimlerim için de şükürler olsun, onlardan çok şey öğrendim...Şimdi hatalarımı daha iyi görebiliyorum...
Artık araştırmalarıma, okumalarıma ara veriyorum. Artık öğrendiklerimi uygulama zamanı:) Artık hobilerime zaman ayırma zamanı :))) İşim de eğitim sürecim 4 ay sürecek, bu 4 ayı hem işimi çok iyi öğrenmeye, hem de kendimi geliştirmeye daha doğrusu değiştirmeye adayacağım...22 Nisan doğum günüm...Yeni yaşımda bana yeni bir ben lazım :))))İnanıyorum... |