Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2012, 07:18 PM   #12 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Günün Mesajı - Beki Bisa

Canım benim arada ben de okuyordum bu günün mesajları bölümünden mesajları. ;) Bugünümün mesajı:

Mükemmel bir çalışansın farkına var.
Not: Bugün yaptığın işte mükemmel olduğunu gör ve neleri iyi yaptığını defterine not et.

ama bu iyi geldi ya gerçekten çok çalışıyorum ve işimi iyi yapmak için çabalıyorum. Kendimi takdir ediyorum. Böylece başkalarının takdirlerine de yol açıyorum engel olmuyorum. Kendimi seviyorum olduğum gibi kabul ediyorum.

Çevremde böyle olmayan iş arkadaşlarımı da seviyorum onları da oldukları gibi kabul ediyor ve sevginin ışığı ile ilişkilerimizi olumlu yöne çevrimeyi seçiyorum. (Neden iş yaşamında çalışmayı sevenler sevilmez ki ben bunun aksini kanıtlamaya hazırım.)

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla