Cevap: Benim Hayatım :) Çok dolmuştum buraya yazıp rahatlicaktım. Hatta biraz yazmıştımda, gözlerimden yaşlar akmasına az kalmışken annem aradı. Yine hissetti ve aradı. Onu bekliyomuşum gibi hemen döküldü gözlerimden yaşlar. Bişey söylemeden hissetti zaten. Herşeyimi hisseder o, müthiş bişey bu. Konuştuk konuştuk rahatladım ağla dedi, o öyle dedikçe daha çok ağladım. Kapat şimdi telefonu istediğin kadar ağla sonra beni ara şimdi iyiyim diye dedi. Kapattım ve kaldım öyle çünkü ağlama bitmişti. Bi iki dakika geçti ciddi ciddi zorladım kendimi ama yok olmadı annemi aramaya yöneldim hatta araması için mesaj attım ve annem aradı. Mesajım daha iletilmeden o zaten aramış oldu. Ya senem şey dicem diye başladı söze. Bi dakka ben ara dediğim için aramadınmı dedim hayır aklıma bişey geldi onu söylicektim dedi. İşte bende dedim ağlayamadım kapatınca bilmiyorum noldu bitti sanırım dedim. Senle konuşurken içimden özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum dedim ayetel kürsüyü okudum çünkü enerjin çok düşmüştü ne desem o an kabul etmiyodun dedi. Sanırıme oyuzden birden kesildi ve kendimi okadar güçlü hissettimki. Bide ben annem iş konusunda takıntılıydı bende hep yargılardım allahım bi insan nasıl bukadar takar bişeye diye. Hep yargılardım önceden.Annem onu söylemek için aramış. '' Hani sen insan yargıladığı şeyi yaşamadan ayrılmazmış bu dünyadan demiştin hatırladınmı??'' dedi. Evet dedim. ''İşte onun için özür dilemelisin sen daha iyi biliyosun nasıl kelimeleri kullancağını özür dile arın eminim daha iyi olacaksın'' dedi. Haklıydı. Bişeye taktım ve oyuzden böyle kendimi yiyorum. Enerjiyi özgür bırakmıyorum olmuyo yapamıyorum. Telefonu kapadıktan sonra özürümü diledim işte arındım. Sonra birden kalktım yataktan, o geçen haftalarda aldığım farkındalık maceraları kitabım gözüme çarptı birden onu elime aldım. Yaklaşık bir haftadır hiç dokunmamışım bile kitaba. Aldım 2. farkındalığımı okudum. Ve bir hafta boyunca bi yer seç orayı sen hiç kullanmamışsın gibi bırak diye başlıyo yazı. Okudum -3 sayfa bişey zaten-
Bir haftadır yerde duran valizimi açıp dolabımı düzledim masamı topladım çöplerimi attım. Pencereyide açtım derin bi nefeste aldım.
SÜPER OLDUM SÜPER Ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha söylememe gerek varmı?
AH tabiki var.
Allahım Çok Şanslıyım
Çok Şükür Sana ÇOK Şükür.
Resmen içim açıldı. Demin aradım annemi iyiyim haberin olsun dedim. Belli sesinden canım benim kurbaan olurum sana diye başladı tabiki yine annem :D
Şükürler olsun aileme.
Bide yargıladığım kim varsa hangi durum varsa Allahım affet beni, Özür dilerim.
Teşekkür Ederim, Seni Seviyoruum :) (Buarada haftasonu murat boz eskişehirdeydi yerim ben onu. Tabiki gittim konserine. Allahım onu özenmiş bözenmiş bidaha özenmiş bidaha bözenmiş bidaha bidaha özenmiş öyle yaratmış tütüüt ahahah tamam sakinim . Nerden geldi bana bu murat aşkı ben anlamadım hiç yoktu bende böyle bişey)
Buara ingilizceyle kafayı bozdum hazırlık beni böyle yaptı. Ozamaaan
See you later I love youu :)
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |