Cevap: Benim Hayatım :) Evet ben bu ho'oponopono nun cılkını çıkartmış bulunmaktayım aman yarabbi
Ya geçen gün otobüsteyim oturuyorum kiii burda otobüste oturarak gitmek büyük gurur çok önemli yani kolay bulunmuyo benim oturuğum anlar sayılıdır yani. Neyse işte oturdum bi çift bindi ilerlediler işte benim tepemde durdular. Kız çantasını dayadı bana hem kafamda car car iki sevgili hayal kuruyolar hemde üstümde kocaman bi yükle gitmekteyim ve kız hiç bi hareketimden rahatsızlığımı anlamıyo. Doğruluyorum tık yok. Kafamı çevirip baktım artık pardon dedi bi çantasını düzeltti pat yine benim üstümde herşey. Biton hareket yapıyorum yok olmuyo. En sonundsa içimden ciddi ciddi şunu dedim;
'' Benim şu durumu yaşamama sebep olan şey ne ise özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''
Bunu çok kez tekrarladım. Birden kız çantasını çekti ve tutunarak ayakta durmaya başladı şaşırdım. Sonra biri inmek istedi kızla benim aramdan geçmek istedi kız benden iyice uzaklaştı sonra ön taraftaki koltuk boşaldı gidip sevgilisiyle oraya oturdular. Aahhaaha ben böyle bişey görmedim ya şaşırdım kaldım bide kıs kıs gülmeye başladım kendi kendime
Aynen böyle :D
(bunu nezamandır anlatcam oturamadım pc başına şimdiye kısmet oldu)
İşte böyle ben bu durumun cılkını çıkartanlardanım. Ne olsa bunu kullanıyorum. Sonuçta işe yarıyo olsun :D
Kendinize iyi baakıın
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |