Cevap: arayışım.. joe navarro isimli eski bi cıa beden dili ve sorgu teknikler uzmanın yazdıgı bir iki çok güzel kitap var şu andada kitapçılarda falan mevcut resimlerle hikayelerle senin hayal kurarak daha ii anlamanı saglayan güzel bi kitap herkesin okumasını isterim bide beyin gücünü arttırmak için sürekli yeni şeyler örenmeye odaklanmış durumdayım kafan ne kadar çok çalışır ve örenirse kendine güvenin artar her yeni bilgi başka nöronları devreye sokuyo durumu varya hafıza egzersizleri falan yapmaktayım süper hafıza 5000 diye bi kitap serisi var gerçi biraz lise talebesi kitabı gibi ama sag beyin sol beyin kadar güçlensin diye 21 günlük bi program var onu yarıladım 11. gündeyim deyşik yapıyo insanı dogru cümleyi bulamadım şimdi makina gibi çalışmaya başlıyo kafan her detaya her harekete dikkat eder daha çabuk algılar oluyosun boks yapmayı ögrendim zaten hepsinden daha eglenceli ve telkinleri en önemlisi matamatik işlerini kolay yoldan yapmak için 3 4 basamaklı sayıları kafandan çarpma bölme yapmayla ilgili 2 kitap aldım falan filan çok şey örenmek lazım sırf telkinle olmuyo bence cahil cesareti gibi bişey oluyo bana sorarsan bu yazdıklarımın hepsi bu alanlarda ilerlemek eşittir özgüven demek benim için öle işte ne uzun yazdım sende böle şeyler yapmalısın bence nefes egzersizleri meditasyon falan bana hiç sıcak gelmiyo uzun vadeli bi proje gibi |