Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK- yasam paha bicilmez kutsal bir emanettir.. bu kutsal emanette yerlestirilmis hatta serpistirilmis özelliklerde var..
sevmek gibi.. özlemek gibi.. paylasmak gibi.. anlayis gibi.. hep derler sevdigin kadar sevilirsin.. özledigin kadar yaklasirsin.. paylastigin kadar cogalir sevgiler, azalir dertler.. dogrumudur??? bilmiyorum..
bilinmezlikte var hayatta.. yasama o da serpistirilmis.. umutla ümit gibi.. tam vazgecersein umut cikar karsina.. hatta vazgecersin ümit cikar bir dahaki sefere dersin.. dogrumudur??? bilmiyorum..
olumlu düsünce kadar güclü bir etken yok hayatimizda.. herseyi herkesi oldugu ile gösteren..
yasamak bir sanattir asil sanat bu olsa gerek.. hepimiz bir sanatciyiz.. ya iyi ya kötü elimize verilmis.. secimler bizi yönetiyor.. kendi sectiklerimiz.. hayatimizi ya kendi elimize alir yasariz bu sanati yada birilerine verir onlar yasatir bizi..
sikayet etmek ne gereksiz bu durumda... sonucta secim verilmis.. ya tutmus yada vermisizdir birilerine..
gariptir hayat.. ama yasanmaya deger yinede.. yinede cok güzel.. herseyi ile güzel..
seviyorum seni hayatim, yasantim.. ben bir sanatciyim ve ellerimdesin.. |