Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2012, 09:23 PM   #59 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Hafta başında yeni işime başladım. İlk 2 gün İstanbul'daydık. Çok yorucu geçti :( Çarşamba, perşembe mağazamdaydım...Hayatta her şey bir derstir, her kötü şeyden bile birşeyler öğreniriz, deneyimleriz denir ya gerçekten doğru olduğuna inanıyorum. Önceki işlerimde başarısız oldum demiştim ama onlardan o kadar çok ders aldım ve hep kendimi geliştirmek; eksikliklerimi gidermek için uğraştım ki ama şimdi çalıştığım yerden öğrendim ki diğer çalıştığım yerlerde insana insan gibi bile davranılmıyormuş...İlk işe başladığım gün personel motivasyonunun ne kadar önemli olduğunu anlattılar, kimseye al, ver , yap şunu falan gibi emir verme dediler.Yatıkları her şey için teşekkür et, dediler...Belki de hep daha iyisiyle karşılaşıyoruz; hep gelişerek ilerliyoruz:)
Çekirdek inanç ödevlerimi çok iyi yapamadım. Yolda, otelde rahat edemedim. Hem de yeni tanıştığım insanların yanında açıp bakamadım...Yeniden başlayacağım bakalım...Cdlerim gelseydi değişimi yürekten istiyorum....
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla