Cevap: Benim Hayatım :) Astrolojiye dolunay yeni ya olaylarına çok ilgili olduğumu söylemiştim sanırım? :D
Annemde bu ilgimi bilir. Ben ne öğrensem söylerim oda ne öğrense bana söyler bugün önemli bigünmüş hemen yollamış bana. Bende sizinle paylaşıcam. ALINTI: - Bugün bunun için özel bir çalışma vermek istiyorum. Aslında günün her saati olabilir ama eğer zamanınız varsa 15:59 - 16:49 arasında aşağıda vereceğim niyeti odaklanarak ve tüm dikkatinizi vererek 7 kere okumanızı öneririm.
" Beni geliştirecek, zenginleştirecek ve hayatıma güzellikler getirecek harika deneyimler yaşamayı seçiyorum. Hayattan zevk almak için kendime izin veriyorum. Hemen şimdi tüm iyi ve güzel şeylerin hayatıma akmasına niyet ediyorum" Bugün önemli bir astrolojik etki olacak; Venüs ile jüpiter 120 derecelik açı yapacak. Venüs güzellikleri, ilişkileri, hayattan alacağımız zevkleri, jüpiter ile gelişmeyi, büyümeyi, şansı ve maddi- manevi ilerlemeyi simgeler. Bu iki gezegen arasındaki üçgen açı son derece güzel enerjiler ortaya çıkartacaktır. Merkürün retroda olması nedeniyle yeni bir girişim için doğru zamanlarda olmayacağız ancak yeni niyetler için harika bir gündeyiz. Günün olumlaması;
Günün enerjisine uygun bir olumlama hazırladım ve faydalı olmasını seçiyorum.
" Ben herşeyin en iyisini hak ediyorum ve en iyi şeylerin bana geldiğini biliyorum" Saati dolmadan koyayım dedim belki yapmak isteyen olur. Ben bayılırım böyle şeylere hemeeen yapmaya gidiyorum
. Görüşürüüz forum arkadaşlarım - O çalışmayı yapıp uyuyacağım sonra 6da diyetisyen randevum var sonra gecede 23'de de Jehan Barbur konseri var ona gidicem. Jehan Barbur pek tanınan biri değil ''Seve seve ölürüm senin için'' diye ünlü bi şarkısı var belki ordan tanırsınız :D Yine çenem düştü. Sizleri seviyorum see you later
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |