Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2012, 07:00 PM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Affediyorum Özgürleşiyorum

“Kendimizi sevmek, kendimizi geliştirmenin en etkin yoludur böylece yaşama bakışımız değişir ve dünyamız gelişir.”

Buraya kadar affederseniz ne kadar rahatlayacağınızı affetmezseniz size ne gibi zararları olduğunu göstermeye çalıştım. Artık buradan sonrası tamamen size kalmış. Bağışlayıp duygulardan özgürleşmek ya da kendimizi hasta edip hayattan sürekli şikâyet edip, ara sıra geçmişin görüntüleri gelecektir gözlerinizin önüne. Kendini yaşadığın olayla ilgili daha fazla cezalandırma, ruhun delik deşik oldu ve o bunu hak etmiyor. O senin bir parçan ve o parçan aslında sensin. Neden kendine kötülük ediyorsun.

Bu atacağınız adım tamamen kendinize bir iyilik için atacağınız adımdır. Sen sadece bağışla ve üzerindeki gizli yükün kalktığını hisset.

Bağışlamak sadece erdemli insanların özelliğidir ve ben, ve sizlerde erdemli insanlar olduğunuzu, bu çalışmayı kendi iyiliğiniz için yapacağınıza inanıyorum.

Çalışmaya başlamadan önce önemli tavsiyeler ...

— Öncelikle çalışmayı ne zaman başlayacağınıza karar verin. Kararı kesinleştirdikten sonra diğer adımları adım adım uygulamanız çok önemli.

— Bir kâğıt ve bir kaleme ihtiyacınız olacak

— Affetme çalışmalarına başlamadan önce kendinize bir takım sorular sormanız ve cevaplamanız gerekiyor. Bu soruları cevaplamanız önemli çünkü bu soruları cevaplarsanız başladığınız işi bitirmek için kendinizde yeterli isteği ve gücün farkına varıp başladığınız işi yarım bırakmadan bitirebileceksiniz.

Her zaman bir durum gerçekleştirmek istediğinizde, bunun, size ve hayata ne katacağının cevabını da vermelisin ki, daha iyi anlaşılsın. Bunu yapın. Aradaki farkı hissedeceksiniz. O yüzden tüm samimiyetinizle bu soruları bir kâğıda cevaplayın.

— Bu çalışmayı yapmazsam neler olur ve neler olmaya devam edecek? Bu çalışmayı yapmaya karar verirsem hayatımda neler değişecek bana ne gibi katkıları olacak? Onu affetmeyi ona bir lütuf olarak mı görüyorum? (kesinlikle ama kesinlikle hayır. Bu kendimize yaptığımız bir iyilik sadece)...

— Geçmişte hatırladığınız en eski anınızı hatırlamaya çalışın. O andan itibaren hayatınızı ileri sararak ne tür affedemediğiniz olayları hatırlamaya çalışın. Sadece başkalarını affedemediğin olayı değil olaylar karşısında sizinde kendinizi affedemediğiniz durumları da affetmeniz için kâğıda not almanızı tavsiye ediyorum.

— Geçmişteki kırgın olduğunuz sizi üzenlerin listesini tamamladıktan sonra sıra
çalışmalara geçebiliriz.

ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla