Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2012, 11:38 AM   #55 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Hayatımda ilk defa gülerek uyandım. Buna inanamıyorum
Sesli güldüm ve öyle uyandım normaldede gülmüşüm yani. Güler gülmez uyandım. Neye güldüğüm konusunda hiç bi fikrim yok ama mutluyum :D
Bugün canım caanım arkadaşım geliyo sakaryadan buraya. Bütün gün onla olurum büyük ihtimal. Naaasıl özledim naasıl

Konser çok güzeldi ayaklarım çok ağrıdı ama değdii.
Ya kilo konusuyla ilgili bi adım attım diye bana bişeyler oldu pek mutluyum. Hep böyle olur :D Diyetisyenle konuşmak iyi geldi.
Bişeylere adım atmak konusunda sorun yaşadığım için böyle bişeyler yapınca mutlu oluyorum. Erteleme alışkanlığımdan dolayı bi türlü olmuyo adım atmalar. Neyse neyse :D
Bi sitede yabancılarla ingilizce konuşuyorum demişmiydim? Hatırlamıyorum. Neyse biriyle baya baya konuşuyorum gmailden ekleştik. İranlı çocuk. Bana çok katkısı oldu. Her nete girdiğimde onla konuşuyorum diyebilirim. Bizim hayatımız çok ilginç onlara. Akşam dışarı çıkmalar falan. 10 dan sonra heryer kapalıymış orda. Perşembe cuma haftasonuymuş orda falan. Kültürleriyle ilgilide bişeyler öğreniyorum. Çok severim ben böyle şeyleri
Heromaster bi dua paylaşmış dün onu okudum çok güzel okurken bile çok şey hissettim. Hatta onu o iranlı çocuğa gönderdim oda çok sevdi. Esmaül hüsnalara ve o şekildeki dualara bayılıyorum tüm gün okuyabilirim sıkılmadan. Çok mutlu ediyo beni
Öyle işte. Geçen gün ev arkadaşımla konuşuyoruz. Bizim karşı komşuya sinir olmuş. İşte söyleniyo. Sonra döndü gerçekten sen niye hiç kimseyle ilgili bişey söylemiyosun, biz senin ne düşündüğünü tam olarak bilmiyoruz dedi. Şaşırdım ama mutlu oldum. İstediğim şeyi başarmışım. ''Çünkü insanları yargılamak istemiyorum iyi kötü yorum yapmak istemiyorum'' dedi bende.

Bence insanları bu iyi bu kötü diye ayırdığımız zaman orda kaybediyoruz. Çünkü ona bi anlam yükleniyo ve küçük bişeyinde ay bu böyleymiş diyoruz. Aslında ona iyi kötü demesek onun yaptığı bize öyle gelmicek .İyi kötü demiceksin, bırakcaksın. Anlatabildimmi bilmiyorum, umarım becerebilmişimdir mazur görün :)

Ah televizyonda Murat Boz çıktı şuan. Sen benim soyadımsın diyo. Bana soyaadımsın diyen bi erkek istiyorum arkadaş ahahha :D
Allahım günlüğün iyice cılkını çıkarttım. Sapıttım :D
Ah muraat ah. Neyse bu konuda geçiyim yoksa tutamıcam kendimi :D
Bitiriyim artık.

Bugün Atamızın Ölüm Yıl Dönümü. ATAM'ım yeri bende çok farklı. Beni hep ağlatır onla ilgili herşey. Çok ayrı bi sevgim var içimi titreten. Anlatmaya çalışmicam bunu basitleştirmek istemiyorum çünkü.
Atam keşke hep bizle kalsaydın. Neler oluyor ülkemizde ah umarım görmüyosundur.
1881-...
Sen hep bizimlesin zaten.

Unutanlar utansın biz seni hiç unutmadık.
Herkese iyi haftasonları
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla