10-11-2012, 01:23 PM
|
#56 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim Hayatım :) inanmıyorum ya bende güne ağlayarak uyandım.. 2 defa hemde birincisi hayvanın teki baya derine atmak için yavru köpeği atmak için sallandırıyor. Bunu gören diğer yavru köpek bildiğin ağlıyodu. ve vicdansız köpeği o derin çukura attı orda da 3 yetişkin aç köpek mi artık aslan mı çıkaramadım ama yatıyolardı. Adama sinirlendim küfür ettim. tabii köpeğin düştüğünü görmeye dayanamadığım için yola koyuldum yolda da aklıma keşke o adamı ayaklarından tutup onu aşağı atsaydım dedim. Diğerinide hiç söylemeye gerek yok.Neysee. Konser kelimesini önce kanser sandım sonrada konser vericeğini ehehe ehehe Hem ayrıca sapıttığın söylenemez. Sadece duygularını dile getirmişsin buda güzel birşeydir.
Bugün gerçekten güzel bir gün... Mekanı Cennet Olsun.. Atam keşke aramızda olsaydı. Bize böyle adamlar lazım yüzyılda bir gelen adamlar ama yüzyıllar geçse dahi yine kendisin söz ettiren adamlar bunlar. Büyük adamlar.. Toprağı bol olsun.. Ayrıca Google'dan böyle bir jest yapması çok güzel olmuşş :)) |
| |