Cevap: vaveylaaanın günlüğü evet bugün söyledim rahatladım söyledim rahatladım oda arkadaşımla alışverişe çıkmıştık çok gereksiz lüzumsuz şeyleri almaya çalışıyor zaten oda 22 metrekare bişiy neyse ben eskiden olsa çok değil 2 ay önce ne derse tamam derdim bugün öyle yapmadım istemediğime gerek yok ona bence sen istiyorsan al dedim. şöyle bi duraksadı ama bişiy demedi bi kaçkere yaptı bunu hepsinede hayır dedim kasada ödeme yaparken de ortak aldığımız 2 şeyden payıma düşeni ödedim. allahım insanlar ne kadar uyanık anlayamaıyorum yaa parayı uzattığımda ayy canım odaya geçtiğimizde bakar hallederiz dedi yani bu şu anlama geliyor kendinin aldığı(bardak vs ) parasınıda ben ödeyeceğim banane benim onlardan var ödeme vaveylaa dedim ve canım odada konuşacak bişiy yok hesap ortada zaten al sen şunu dedim konuyuda kapadım nefret ediyorum böyle şeylerden ama başka çare yok 2 ay önce başka bi arkadşla çktığımzda her söylenene evet dedim noldu sanki kafamda bin türlü soru işaretyle geldim eve birde parası bitmiş olarak :(
__________________ [CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B] |