Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 08:29 PM   #58 (permalink)
artemisiax
Teğmen

Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
artemisiax is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sigarayi birakmayi istemekten vazgecmeyin - Don't give up giving up

lerzandan alıntı:sevgili hatice, dedigini ciddiye aliyor, sevincle kabul ediyorum:) [/quote] sana güveniyorum.sen bırakırsan söz bende bırakıcam.[/quote] demissin tamam anlastik.guvenmeye devam, cunku artis cizgisinde. 72 saat sonra yani 3 gun sonra daha saglamlasacakmis bu duygu ve epey de rahatlatacak ama bitti tamam kestik attik DIYE BIR SEY YOK her konudaki riskler kadar acigimizi gozleyecegine eminim ama tabi karsisinda artik daha kuvvetlenmis sagligi icin kararlarinda daha israrci bizi bulacak acimasiz katil zift karsisinda.
sacakli hatice derim valla birakmaya baslama da bak:) hIr cikartmadan gel basla daha iki gun bile olmadi biz baslayali.. sadece bir KARAR.hepsi hersey bunda gizli ve bu kadar inan. yemin ediorum inan. ama o karari iste. istemen icin bi iki video yollamam yeterdi belki ama inan istemiorum oyle etkilemeyi boydan boya gogse atilmis bicak izleri vs..carpilmis suratlar donuk yuzler ve daha ne videolar var yutubde yazinca anti smoking diye
biz keyifle verecegiz korkuyla degil, icmemeyi seve seve telkinle muzikle

lerzanım kolay gelsin nası gidiyo?
sen şu bir ayı doldur bende o zaman bırakacam söz.daha erken olmaz valla...
istersen saçaklı de yada başka bişi,farketmez güzelim.ben egomu öldürdüm o yüzden böle şeylerden etkilenmiyom...hele sevdiğim bi şahsiyet söylüyosa(sen) hiç etkilenmem...
youtubedaki sigarayla ilgili ne kadar video varsa izledim hatta onlada yetinmedim google taradım.ama pek etkilenmedim.nası bi yaratığım ben ya!neyse neyse... 44
gönderdiğin videoları izledim şeker.anladığım kadarıyla sende benim gibi cazdan hoşlananlardansın...sevindim...
gözüm üstünde bak sakın başlıyım deme...hatta sigaraya elini bile sürme..
görüşmek dileğiyle...sevgiyle kal....

artemisiax isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla