Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Cdlerim geldi heyooooo :)))Hem de ne geliş için de yok yok :))) Çekirdek inanç görüşmesi sırasında hiç konuşmadığımız halde takıntılar için bile telkin hazırlanmış :))) Sanırım mükemmelliyetçiliğin etkisi olarak düşünülmüş. Bende de bir takıntı var; sürekli toplama, çarpma yapıyorum. Offf offf hayatımın işkencesi, tv izlerken bile ekranda yazan yazıların harflerini toplayıp toplam sayısını rakamları toplamına bölüyorum:)))) En çok buna sevindim :))) Dışa dönüklük var, başarıyı çekin vaar:))) İlkokul çocukları gibi o da vaaaar, bu da vaaaaar :)))))Çok mutluyum gerçekten, beklediğimin çok üstünde 1 cd geldi:)Gerçekten Özlem Hanım'a özellikle teşekkür ederim, zaten çok güzel bir sohbetti, ben 1 saatin geçtiğini bile anlamadım :)))
Yeni telefon aldım kendime :) Yeni işim çok iyi gidiyor:)))) Yeni elbiseler alıyorum kendime :)))Yeni insanlarla tanışıyorum :))) Sabahları artık erken kalkıyorum:) Değişime gönülden açığım:)Yeni olan her şeye her şeye merhabalaaaar :))) Kendimi artık çok rahat hissediyorum, girdiğim ortamlarda. Bazen topluluk olunca çekiniyorum biraz, sessiz kalıyorum ama genelde çok konuşuyorum. Eskiden şimdi şunu söyleyeceğim diye kafamda tasarlardım, şimdi ne söylediğimin bile farkında değilim:)) Zaten birebirken insanlarla konuşup, topluluk içinde sıkıntı çekmem çekirdek inancımla ilgiliymiş. Yani onları da dinleyince her şey süper olacak:))Olumsuzlamalarımı ve olumlamalarımı her gün yapıyorum:)) Vakit bulamasam da sabah uyanınca ve gece uyumadan kesinlikle okuyorum... Arada enerjim düşünce içimden ağzım kapalı hah hah haa haaa diye kahkaha sesi çıkarıyorum, enerjim yükseliyor gerçekten; tavsiye edilir:)))Kitaplarımı alamadım henüz işte ilk haftam olunca pek fırsat bulamadım ama bu hafta kesin alacağım onları da...Şimdilik bu kadar:) |