Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2012, 09:10 PM   #40 (permalink)
corekotu138
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arayışım..

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
corekotu sana mülakatı kazandırabilecek 3 sihirli kelime söyleyeceğim.. Ben uyguladım çok defa hemde çoğu zamanda gerçekleşti.. Bu sayede lise sonda hayatımda ilk defa Takdir belgesi aldım, extra bir çaba göstermeden hemde.. Daha birsürü şeyler var aklıma geldiği kadar.

Sihirli kelimeler şunlar: Hayal et, gerçekleştiğini gör ve şükret. İşte bu 3 sihirli kelime sana mülakatı kazandırabilir. Yapman gereken şey ise mülakata bir defa girmek değilde onlarca defa girmek. Zihninde hayal et mülakata girdiğini, performansının çok iyi olduğunu ve müilakatı adım adım kazandığını görmeye çalış.

Buradan sonra ise artık şükretmek kalıyor. Şükret ve inan gerçekleşicektir. Birde dua'yı unutmayalım. Eğer sen kazanacağına inanıyorsan bu 3 sihirli kelimeyi kullanmanı tavsiye ederim. Büyük ihtimal kazanacaksın. Mülakat tarihine kadar bu çalışmayı sık sık tekrarla, bol bol dua et. Umarım mülakatında başarılı olursun..

Sevgiyle Kal
bykuş hayal ediyorum her ayrıntısıyla. umarım başarırırm..
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla