Cevap: Benim Hayatım :) Tabiki fikrine saygı duyuyorum ama ben beğeniyorum. Tamamını almak zorunda değiliz kendimize göre yorumlayabiliriz. Zaten hiç eleştirmeden tamamını hayatımızda kullanmaya kalkarsak kendimizle çelişkiye düşeriz. Sizede saygı duyuyorum bişey diyemem. Ama Allahı saf dışı bırakan bi olay olduğunu hiç düşünmüyorum. Bence bakış açısıyla ilgili bu. Ben bu yöntemle Allahla daha çok bağ içerisinde olduğumu düşünüyorum. Oyuzden kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ve bence çok başarılı bi yöntem. Bu yöntemle kendi değerimizin farkına varıyoruz ki bence dindede bu anlatılıyo. Eğer biz Allahın halifesi sıfatıyla geldiysek Allah bize kendi ruhundan üfleyip can verdiyse çok mucizevi bişey olmalıyız değilmi? İşte hopoda da bu olay var. Hopayla şükrediyoruz teşekkür ediyoruz seni seviyorum diyoruz en önemlisi özür diliyoruz herşey için affet diyoruz. Bu ne kadar büyük enerji biliyormusun? Ve ben kendime değer verdikçe kendimi önemsedikçe bukadar değerli olduğumu kendime hatırlattıkça biliyorumki Allahıma dua etmiş gibi oluyorum. Çünkü O'nun istediği kesinlikle bu.
İkna etme çabasına girmeden anlatıyorum bunu yanlış anlama. Sadece düşündüklerimi paylaşıyorum okadar. Umarım anlaşabilmişizdir :D
İyi geceler
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |