Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2012, 01:38 AM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Sosyal beceriksizliğim.

sadistruhum beni anlatıyorsun sanki.. Bu konuda birşeyler bulabilirsen banada dönermisin... Aslında bütün sorularımızın cevabı içimizde. Yani sen birisiyle konuşmaya başladığında ne konuşsam diye düşüneceğine anın tadını çıkarsana hem konu konuyu açar. Sana yol gösterirken aslında kendime yol gösteriyorum.. Eğer ne konuşacağım, konuşacak birşey bulmakta zorlanıyorum,dinlemeyi seviyorum gibi inançlara sahipsen ister istemez. Bu sorunu yaşaman normal.ve aklına gelenleride söylemeyip içine atma, duygularını ifade edememe gibi sorunlarıda doğuruyor. Ben sessiz kaldığımda en azından kendimi rahatlatmaya çalışırım.

Mesela rahatım sakinim huzurluyum gibi aynı şey telefonda da konuşurkende oluyordu telefonla birisiyle konuşmakta acayip zorlanıyordum isteksiz gibi bişeydim aslında asıl olan kafamda büyüttüğüm gerçekle hiçbir alakası olmayan bir sorundu bu. Ama telefonla konuşmaya başladığında heleki telefonu eline alıp arama tuşuna basmak benim gibi telefonla konuşmakta zorluk çekenler için çok önemli bir adım bu gibi durumda ise heyecanlanırım yine kendimi sakinleştirmeye çalışırım.. Rahat ol sakinim gibi kendime telkinler veriyorum o sırada.. hani işine yarayacağını bilsem sana kendine güven hipnozu ve hayır diyememe hipnoz çalışmasıda göndericemde eğer istersen gönderebilirim sana.. Sevgiyle kal
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla