Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2012, 01:07 PM   #9 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim

yanlış anlaşılmayı kaldıramıyorsan açıklıcaksın gerekirse ağır konuşucaksın ama asla susmayacaksın. Sen söylemezsen o nerden bilebilir ki hemm şimdi onu boşver şu ruh halinden de bir çık ve içini ısıtacak güzel bir video paylaşıcam.. Gülümsemekle ilgili bu videoyu izlediğim zaman gözyaşlarımı tutamadım önce gözlerim doldu sonra da yüzümde bir gülümseme oluştu. işde video

bak mesela ben bu videodan şu dersi çıkardım. Bazen insanları mutlu etmek için küçük bir gülümseme bile çok büyük bir fark yaratabiliyor. Bazen insanları mutlu etmek için bir kaç güzel cümle bile kurmak yetiyor. En önemlisi onun değerli olduğunu ve sevildiğini hissettiriyorsun, sevgisini kazanıyorsun. Bunu hayatında uygularsan inan bana çok sevilirsin. Birinci kural güleryüzlü olmak ikinci kural abartmadan içinden gelen yapıcı güzel cümleler kurmak, onu takdir etmek. Hayata inatla gülümse seni anlamasa bile mutlu olmak için bir neden arama. Sadece mutlu olduğunu hisset ve mutluluğun tadını çıkar
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla