Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa her bireyin farklıdır gerçekleştirememe sebebi farklıdır..bazısı zaten olan durumu olmuş kabul ediyordur olmuyordur.ama ego mutlaka olmamasından bir kar sağlıyordur..yani çekirdek inancı izin vermiyordur.siz bence bunu düşüneceğinize kendi isteklerinizin eğer olmuyorsa neden olmadığını sorgulamanız..eğer net bir durum varsa o durum hakkında daha detaylı yorum yapılabilir..ben ailesinden bağları kopmasın diye refah derecesini arttırmayanları gördüm..hastalığının kendine siper eden..bir sinama filminden etkilenip evlenmemeye karar veren.hatta bir yakınımla yaptığımız bir çalışmadan sonra rüyasında çocukken bir kuşun yuvasını yıktığını annesininde yuva yıkanın yuvası olmaz dediğini hatırladı..biri ilk okul öğretmenin bir öğretmen çocuğunu kayırdığını görüyor ve asla kayrılmadan iyi bir işe gireceğine inanmıyor.üniversite mezunu temizlik şirketinde..
hap bilgi yok..
insanları sınıflandıramayız..
herkes kendi nedeninde var..kendi nedeni yaratır..
bence kendi nedenlerini aramaya başlasan daha kolay olacaktır..
olayla ilgili ilk yargını hatırlamaya ve incelemeyle sonuca yaklaşabilirsin..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |