Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2012, 10:42 PM   #50 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: CARPE DİEM / ANI YAKALA

Topla gül goncalarını toplayabilirken,
Zaman uçup gidiyor.
Bugün sana gülümseyen çiçekler
Yarın soluveriyor.
''Çoğu aslında hayatını kendi istediği hale getirebilecek durumdayken,bunu yapmak için iş işten geçinceye kadar beklemedi mi?Başarı denen tanrıyı kovalarken,gençlik düşlerini feda etmedi mi?Bu insanların çoğu yabani çiçeklere gübre oldu.''
Tıp,hukuk,bankacılık, bunlar hayatı devam ettirmek için gerekli.Ama şiir,aşk,sevgi,güzellik?Bunlar da bizim yaşama nedenlerimiz!
Ormana gittim,çünkü bilinçli yaşamak istiyordum.Derin yaşamak ve hayatı iliğine kadar özümsemek istiyordum.Yaşama dair olmayan her şeyi bozguna uğratmak için.Ve ölüm vaktim geldiğinde aslında hiç yaşamamış olduğumu keşfetmemek için...
Eğer biri güvenle hayallerinin yönünde ilerlerse,bir gün hiç beklemediği bir başarıyla karşılaşır.
Kendi sesinizi bulmak için mücadele etmelisiniz.Bunun için ne kadar uzun süre beklerseniz,bulma şansınız o kadar azalır.
Çoğu insan hayatını sessiz bir umutsuzluk içinde sürdürüyor.Neden bunu yapalım?Kendinize yeni zeminler aramaktan kaçınmayın!
İnançları ve dersleri yok saymak çok zordur.Çünkü ailelerimiz,gelenekler ve modern çağ bizi koşullandırır.Nasıl olur da Walt gibi,gerçek doğamızın konuşmasına izin veririz?Kendimizi önyargılardan,alışkanlıklardan,etkilerden nasıl kurtarırız?Cevap,sevgili çocuklar,her zaman yeni bir bakış açısı bulmaya çalışmaktır.
Yarını düşlüyoruz ve yarın gelmiyor
gerçekten istemediğimiz zaferler düşlüyoruz

Yeni gün çoktan geldiği halde yeni bir gün düşlüyoruz
Yapılması gereken savaşlardan kaçıyoruz

Ve hala uyuyoruz

Çağrıları duyuyoruz ama hiç önemsemiyoruz
Gelecek planlardan ibaretken geleceği umuyoruz

Her gün kaçtığımız bilgeliği düşlüyoruz
Kurtuluş elimizdeyken kurtarıcı bekliyoruz

Ve hala uyuyoruz
Ve hala uyuyoruz
Ve hala dua ediyoruz