Cevap: AMATÖRCE dehşet!! Yüksekte bir duygu mu ki üst sınırına yol almakta,,tüm ölümcül duygular yukarda mı asılı ve ölmek için mi kurtulmalı kendı ağırlığımızdan
hergece kan kırmızı.. her sabah canı çekilmiş...her sözcük kanla yazıldı.. her saniye.. kana susadı..
..bekledik..neyi beklediğimizi unutarak..
..unuttuk..neyi unuttuğumuzu hatırlayarak...
mışıl mışıl uyuttular bizi ..kovalamadan gerçekleri battım yalana....bigün gerçeğe çıkar diye yumduğum tüm gözler kançanağı..
Silme vakti gözleri ..gözlerden aktı gitti yalanlar..sularimda yikarm yalana dokunan ellerimi..suyumdan cikarim..gözlerimiz gerçek bakar bizim..her sözu dogru sayariz..kaybettiklerimz hic kazanmadiklarimizdir..ve yolumuz uzuundur bizim..bataklıkta biz batmayiz..batanlar hırsları,korkuları,yalnizliklari,ikiyüzlülük ve yapmacıkliklari ağır gelenlerdir..yol bizi bekler..seke seke yürürum ben taşları toplarken..bir nefes uflerim en gorkemlisinden karabulutlari silerim gokyuzumden..kuşlar serperim her yerine yüreğimdeki odaların bahçesinde ucusur kıpır kıpır..rüzgar eserken serin serin içimizi temizler gider..hiç bir söz kullanmayarak çok şey anlatır dilimiz..kahkalarimizda bogulur ritimler..hangi ritim ritmimize karışabilir..biz ayak surumeyiz ..güneşin cocuklarinA yaş değmez..tüm masumiyetimle..denizin kızıyım ben...
cansuyu
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |