Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2012, 12:53 AM   #33 (permalink)
EfeDursunoğlu34
Teğmen

Tesekkür: 2
14 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
EfeDursunoğlu34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rakamla ilgili biraz zorlanacağım ama bu fırsattı da kaçırmak mantığıma ters geliyor. Ben daha ziyade, bedenime böyle birşeyler yaptırmanın karmaşası içindeyim yani korkumu endişemi bilemedim ama kötü hissediyorum neden bilemedim..
Bütün bunlara rağmen ,bu düşüncelerimi aşacağım ve gideceğim sanırım...
Pardon yanlış mı duydum? Ayda 3000(Üçbin) tl mi? 2-3 yıla kredi çeker yaparım gerçi de o zamanda 23 yaş geç olur.. Valla ben ayda 500 falan olsa gidecektim hatta haftaya görüşmeye gidecektim hesap numaralarını bile almıştım ama ııh olmaz yani zaten 178 falan boyum var heralde ailem kudurur. Bende durduk yere mi uzuyorum anlamıyorum ama bi ara 174 tü sonra 176 oldu. Sonra 181 lik arkadaş benle aynısın sen dedi. dünde tiger ayakkabı vardı oda bilirsiniz ki tabansızdır. Dünde Okula bi arkadaşın arkadaşı geldi boyu 187ymiş basketbolcuymuş. Kalktık yanyana durduk kızlar sen 178 180 varsın ya dediler bilemedim. 7/24 düşününce böyle oluyor heralde. Ama şevkim kırıldı şu an içimde ılık sular akıyor yazarken ağlamamak için zor tutuyorum çok güvenmiştim. Nolur birisi yanlış anladığımı söylesin. Ayda 3000 tl.
EfeDursunoğlu34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla