Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2012, 11:44 AM   #156 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM?

"olduğu kadar, olmadığı kader"

irkildim.
yarı yaşımda dolayısıyla kızımla yaşıt :) mesai arkadaşlarımdan biriydi bunu söyleyen sabah servisimizi beklerken
nasıl bir kabulleniş,, nasıl bir boyun eğiştir bu.

henüz yaşamının başında, önünde oluşturabileceği pek çok yol varken, nasıl da kendini, yolunu aramaktan vazgeçiştir.

her zaman olduğu gibi, bir kez daha şükrediyorum, hep ne istediğimi bildiğim , ve hep yeniden başlamalara cesaretim olduğu için.

ama şu bir gerçek, doku uyuşmazlığının olduğu yerde, kalp nakli yapmak ütopik.

çok sevdiğim bir sözdür.

anahtar kapıyı açmıyorsa boşuna zorlamayın, ya anahtar kırılır, ya kilit bozulur,
ya da eliniz acır diye ekleme yaparım hep :)

uymuyor işte anahtar kapıya, farkındayım, ve her gün elim acıyor.

ne istemediğimi hep daha önce bildim ne istediğimden. ama durup kapıda istemediğimin mutsuzluğunu yaşamaya yokum.

yüreğimin sığdığı, yüreğime sığan yeni yollara açılan kapıları görebilmeyi seçiyorum.ve görebildiğim en uzak noktaya kadar koşmayı. oraya vardığımda daha ileriyi de göreceğimi bilerek.

olduğu kadar doğru.. ama olmadığı kader değil acizlikti ve ben aynı gün öğleden sonra başka kapıları aralayıp göz atmak üzere yollara düşüyordum.

yine :) ve yeni bir iş görüşmesi herşeyden önce.ne almak istediğimi, ne vermek istediğimi ortaya koyamadan ne istemediğim üzerine kilitleniyor görüşme.bundan duyduğum rahatsızlığı ifade ediyorum ama bir taraftan da işime geliyor. illa olsun diye bir kaygım yok benim. aynı oyun sahnelenecekse dekor değiştirsen ne değişir, figüranları yenilesen ne yenilenir?

çıkışta zamanım kalıyor , geçen yıl ayrıldığım yere çekiliyor ayaklarım, içim kıpır kıpır.ve nasıl iyi geliyor bana oraya uğramak. her adımımda sarılıp kalıveriyoruz çocuklarımla. ak kaplı sayfalarım doluveriyor yüreğimde.( ak kaplı defter başlığına yazmak istiyorum bunları aslında) ve çalışanlar, ve idarecilerimle de tekrarlanıyor aynı sahneler. ve bu kapı sana hep açık söylemleriyle.

şükrediyorum yüreğime dolan sevgi ışığı için.
evet, ben yüreğimdeki sevgiyi verebilmek istiyorum..

sevgi dolu haftasonları hepimize :)