Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2012, 01:24 AM   #34 (permalink)
MertEfe
Teğmen

Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MertEfe is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:
EfeDursunoğlu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pardon yanlış mı duydum? Ayda 3000(Üçbin) tl mi? 2-3 yıla kredi çeker yaparım gerçi de o zamanda 23 yaş geç olur.. Valla ben ayda 500 falan olsa gidecektim hatta haftaya görüşmeye gidecektim hesap numaralarını bile almıştım ama ııh olmaz yani zaten 178 falan boyum var heralde ailem kudurur. Bende durduk yere mi uzuyorum anlamıyorum ama bi ara 174 tü sonra 176 oldu. Sonra 181 lik arkadaş benle aynısın sen dedi. dünde tiger ayakkabı vardı oda bilirsiniz ki tabansızdır. Dünde Okula bi arkadaşın arkadaşı geldi boyu 187ymiş basketbolcuymuş. Kalktık yanyana durduk kızlar sen 178 180 varsın ya dediler bilemedim. 7/24 düşününce böyle oluyor heralde. Ama şevkim kırıldı şu an içimde ılık sular akıyor yazarken ağlamamak için zor tutuyorum çok güvenmiştim. Nolur birisi yanlış anladığımı söylesin. Ayda 3000 tl.
Yaşın anladığım kadarıyla 20 şimdilerde yani epifizler kapanmamış olabilir ya da kapanmak üzeredir.

Epifizleri açık veya kapanmaküzere olanlarda muhakkak ki uzama daha hızlı ve etkili olacaktır bu yöntemle.

Daha kısa süre veya daha seyrek seanslar yapılmayı tercih edebilirler sende. Fiyat da ona göre değişeceektir.

Görüş bence en azından. Çok geç olmadan.

Paylaşımlarımız önfikir oluşturmakta faydalı sadece, bunu ciddi düşünen herkes gidip bu konuyu görüşmeli. en azından boy ve boy uzatmayla ilgili profesyonelden, uzmandan gerçek bilgiler almalı.

Yanılgılarımız çok kardeşim, bi 200 tl vericen. Ayrıca bu muayene ücreti ile 1 yıl ücretsiz danışmanlık almış oluyormuşsun. En azından aklın karıştığında uzman birine danışma hakkın olur. Git öğren, bikaçımızın fikirlerine göre hareket etme.

Kapiş
MertEfe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla