Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2012, 09:34 AM   #36 (permalink)
EfeDursunoğlu34
Teğmen

Tesekkür: 2
14 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
EfeDursunoğlu34 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:
MertEfe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşın anladığım kadarıyla 20 şimdilerde yani epifizler kapanmamış olabilir ya da kapanmak üzeredir.

Epifizleri açık veya kapanmaküzere olanlarda muhakkak ki uzama daha hızlı ve etkili olacaktır bu yöntemle.

Daha kısa süre veya daha seyrek seanslar yapılmayı tercih edebilirler sende. Fiyat da ona göre değişeceektir.

Görüş bence en azından. Çok geç olmadan.

Paylaşımlarımız önfikir oluşturmakta faydalı sadece, bunu ciddi düşünen herkes gidip bu konuyu görüşmeli. en azından boy ve boy uzatmayla ilgili profesyonelden, uzmandan gerçek bilgiler almalı.

Yanılgılarımız çok kardeşim, bi 200 tl vericen. Ayrıca bu muayene ücreti ile 1 yıl ücretsiz danışmanlık almış oluyormuşsun. En azından aklın karıştığında uzman birine danışma hakkın olur. Git öğren, bikaçımızın fikirlerine göre hareket etme.

Kapiş
Kapito

Mertcim cevabın için teşekkürler.. Haklısın ne olursa olsun gidip görüşmeli. Ben kafamda denklemi şu şekilde kurdum aslında diyet,psikolog vs. çıkartırım. Daha doğrusu ben sadece epifizlerin uyarılma işlemini yaptırırım. Haftada 3 gün balık ve saraçoğlu çayı besin takviyem olur. Spor salonunda pilates derslerine girerim. Ayda 800 liraya kadar çıkabilirim. Haftada 1 seans yani. Hoştur makuldur. Varya therapium gerçekten bende felaket umut yarattı. En kötü vücudumu tamamlarım fitnessla daha sonra giderim..
EfeDursunoğlu34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla