Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2012, 11:45 PM   #278 (permalink)
pinky9
Yüzbaşı

pinky9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,738
484 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinky9 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Merhaba sevgili günlüğümm

uzun zamandır forumda aktif değildim, yıl olcak nerdeyse :) bu süre zarfında çok olaylar yaşadım iyi kötü diye yargılayamacağım ve hepsinin bana öğrettiği şeyler oldu, insan ne kadar burda gelip okusa da yaşamadan öğrenemiyo bazı şeyleri :) yıllardır korkarak biriktirdiğim pek çok şey başıma geldi bu sene :) tabi hala akıllanamadığım çözemediğim çok çok durum var ama birer birer çözücem inşallah.

Çok şey okudum bu konularda durmadan bilgi toplamaya çalışıyorum ve kendi kafamda şöyle özetledim olayı ; farkındalık lazım :)) farkındalık yani egonun seni yönettiğini farkedip yönetimi ele almak,şeytanın kulağına fısıldadıklarını farkedip dalga geçebilmek , hayatını bir film sahnesi gibi YARGILAMADAN,YORUM YAPMADAN izlemek ve farkındalık oyununu kazanıp o filmin senaristi olmak,yönetmeni yapımcısı olmak:)))

bunun da yollarını şöle özetledim gene kendimce;sedona yöntemi de denen serbest bırakma, direndiğin yani seni rahatsız eden olay her ne ise öncelikle kabul verme,sonra o duyguya tutunmayı bırakıp,onun sana ait olmadığını,onla kendini özdeşleştirmemen gerektirdiğini görüp sevgiyle serbest bırakma :)) sorunu itiraf ediyoruz,bunu kabul ediyoruz ve sevgiyle ANda serbest bırakıyoruz.

dışındaki her şey sende de var bunu anladım, bunun içinde işte gene farkındalığa ulaşmanın diğer bir yöntemi olan ho'oponoponoyu kullanıyorum. Korkularımdan arınmak içinde , aslında korku da dahil bütün duygularım için bu yöntemlerle arınmak istiyorum.

Bunları anladım anlamasına da , uygulama kısmına tam yoğunlaşamadım, çocukluktan itibaren her şeyi izleyip bugünüme ket vuran her şeyi serbest bırakmak ve hopo yapmam lazım. Bunun içinde bir plan yapmam lazım . İşte bu noktada tıkanıyorum , o kadar çok direndiğim olay kişi durum vs var ki , nerden başlasam bilemiyorum, bana yardım eder misiniz?

arınmak,arınmak,arınmak.. işte bütün mesele bu

Lavinya'nın Güzel Günler Günlüğü

pinky9 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla