Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 10:51 AM   #60 (permalink)
kaafinur
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kaafinur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bu da benim günlüğüm olsun

Günaydıın
Pırıl pırıl bir sabah, kendimi motive etmiş durumda kalktım bugün. Yapılacak işim çok olmasına rağmen sanki hepsine bitmiş gözüyle bakıyorum. Dün sevgili Shamanic'in tezahür ettirmenin kaybolan sırrı isimli yazısını okudum. Anında uygulamaya geçtim buradaki günlüğüme(defterime) isteklerimi aynen yazdım bir de baktım bir sayfayı doldurmuşum. gerçi önem sırasına göre sıraladım ve daha önemsiz sayıp yazmadıklarım da var arada. Benim isteklerim hiç bitmez ki.

Bu arada Serpil ablacım günlüğümde mesajını görünce çok sevindim. İlgilendiğin için teşekkürler.bir iki gün suçluluk ve ego dinleyim hemen diğerleriyle devam edecek. Bilinçaltım unuttuğu telkinleri bir hatırlasın dimi:).

Ve sevgili Shamanic aynı yaştaymışız meğer oysa sözlerin öyle olgun ve aklıselim ki ben seni benden çok daha büyük sanıyordum. Gerçi ben biraz çocuk ruhluyum sanırım. Hep öyle kalmayı da hedefliyorum. İnsan büyüdükçe dünya düzenine yalanına entrikasına daha kolay adapte oluyor. Ben sevemediğim bir dünyaya uyum sağlamaktansa böyle kalmayı tercih ediyorum:), bir parça çocuk
kaafinur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla