Cevap: Benim Hayatım :) Ne zamandır yazmadım farkındayım ama kafamda toparlamadan öylesine yazmak istemiyorum hiçbir zaman ama bugün önemli bigün oyuzden yazmalıyım. Ben şuana kadar babamın işinden dolayı 12 okul değiştirdim yüzlerce hocam oldu (dersaneleride sayıyorum tabiki :D) Kızıp dersi dinlemediklerimde oldu ama o konuştukça keşke hiç dersi bitmese dediklerimde. Dünyanın en kutsal ve dünyanın en zor mesleğini yılda bigün anmak doğru olmasada bende iyi kötü emeği olan ama en çokta üzerime titreyen öğrenmem için bana onlarca kez o soruyu anlatan canım öğretmenlerim sizleri çok seviyorum. Görevini hakkıyla yapan tüm öğretmenler; ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN (annemin tabiriyle burnum sızladı şuanda)
Buaralar 21 aralıkla dolu kafam. Ben inanıyorum o olaya fazlasıyla. Ve ruhani boyuta geçicez belki çok kötü şeylerde olucak ama herşey bizim hayrımıza olucak biliyorum.
Bu aralar rüyalarım çok derin fazlasıyla hissedip etkileniyorum.
Ay çokmu ciddiye bağladık :D Hemen çıkalım o moddan
Allahımın isimlerini gece yatmadan okumaya devam ediyorum. Heromaster'ın paylaştığı bi dua vardı çok beğendiğimi söylemiştim onu okuyorum bide yatmadan. Ayetel Kürsü en başta zaten.
Sınavlarda bitcek az kaldı. 5 Aralıkta annemlerin yanına uçucaam hemen. Gitmicektim aslında arkadaşlarım buraya gelcekti ama rüyamda annemleri gördüm sabah kalktım arkadaşlarıma dedim ben ailemin yanına gidicem annemi aradım söyledim ağladı kıyamam gelceğimi duyunca. Onları görmeye ihtiyacım var fazlasıyla.
Aile benim için çok önemli, sanırım bide yengeç burcu olmanın verdiği bi özellik bu
Ne zamandır yazmıyodum bunu buraya;
Seni seviyorum
Özür dilerim lütfen beni affet
Teşekkür ederim Hepinizi çok seviyooruum forumdaşlarım :D
İyi haftasonları
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |