Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2012, 05:48 PM   #45 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI

şarkı söylemeye devam et..

uzun bir hikaye . dileyen nette bulur okur nasılsa.
özetle..üç yaşındaki Michael anne karnındaki kardeşine hergün şarkılar söyler.Ancak bişeyler ters gider ve zor bir doğumdan sonra yoğun bakım ünitesine alınan bebek için dr lar ümit vermez. bebek odası için yapılan hazırlıklar yerini cenaze hazırlıklarına bırakmıştır. Michael in kardeşimi görmek ona şarkı söylemek istiyorum ısrarına ailesi dayanamaz, hastane yasağına rağmen kardeşinin odasına sokarlar.
Michael şarkısını söylemeye başlar.
Sonrasını aynen alıntılıyorum.
“You are my sunshine,my only sunshine,you make me happy when skies are grey…”(Sen benim gün ışığımsın, tek gün ışığım, gökyüzü griyken beni mutlu edersin.) Aniden küçük kız tepki verdi. Kalp atışları sakinleşti ve düzenli olmaya başladı. “Şarkıya devam et” dedi Karen gözleri yaş dolu. “You never know, dear how much I love you. Please don’t take my sunshine away!” (Seni ne çok sevdigimi asla bilmiyorsun, sevgili. Lütfen gün ışığını benden alma.) Micheal, sarkıyı sürdürdükçe, bebeğin sorunlu, kesik kesik olan solunumu küçük bir kediciğin nefes alış verişi gibi düzenli bir hale girmeye başladı.
“Şarkı söylemeye devam et bebeğim.”
“The other night, dear, as I lay sleeping, I dreamed I held you in my arms.” (Geçen gece uyurken, rüyamda seni kollarımda tuttuğumu gördüm sevgili.)
Michael’in küçük kardeşi sakinleşmeye devam etti. Ama bu bir iyileşme de gösteren bir sakinleşmeydi.
“Devam et Michael” Şimdi o diktatör tavırlı baş hemşirenin bile yüzü yaşlarla ıslanmıştı. Karen de coşkuyla şarkıya katıldı. “You are my sunshine, my only sunshine. Please don’t take my sunshine away.”
Ertesi gün, hemen ertesi gün küçük kız eve gidebilecek kadar iyileşmişti

bu bir mucize hikayesi.sevginin gücü . doğru mudur diye düşünmedim hiç. olası mı diye de. okuduğumda bambaşka duygular sardı içimi.

şarkı söyleyebiliyorken..sen benim günışığımsın diyebileceklerime hemen şarkımı söylemek istedim.şarkımı söyleyebileceklerimin olmasını istedim ve olanlar için şükrettim.
herkesin bir şarkısı olmalı demiştim daha önce.
herlkesin şarkısını söylemeye devam edeceği birileri olmalı sanırım ..
ve bana şarkı söylemeye devam et demek istedim.
ve herkese şarkı söylemeye devam eden birileri.