Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2012, 05:05 PM   #24 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: HERŞEYİ BIRAKIYORUM...

Alıntı:
ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaman kaybı derken problemi fobisi olan için sölemiştim şimdi sana bişey sorim hafıza egzersizleri yapıyosun hopopo mu yapsa daha faydalı olur yoksa hafıza egzersizleri bilgi güçtür silahtır bu hayata karşı sosyal fobi varsa insan ilişkilerini örenir beden dilini karşındakini tanımayı örenir kendini nasıl kabul ettirecegini örenir işleri çözer ondan sonra hopopo geçer sölemek istedigim buydu adam münübüste incegi yeri sölemeye tırsıyo siz ona hopopo yaptırrsaanız bi iş yaramaz tabi bu teknikleri sen uygula sen zaten çok genç yaşta zekanı geliştirmiş problemleri nasıl çözüceni örenmişsin ama problemleri büyük olanlarda işe yaraması için silahlarını kuşanması lazım
değerli yorumun için teşekkür ederim. Çok genç yaş diyorsunuzda ben geç bile kaldığımı düşünüyorum. İsteyen herkese zaman kazandırabilecek harika fikirler verebilirim. 1,5 yıl zaman kaybettim sırf bu yüzden pişmanlık değil benimkisi sadece deneyim kazandım

Ben hooponopono'dan ziyade zponopono kafama yatıyor zponoponoda biraz da olsa bilgim var ama hooponopona'da bilgilerim biraz karışık geliyor. Ben seçim yapıcak olsaydım önce değişimi ele alırdım zamanım varsada gelişime vakit ayırırdım. Öylede yapıyorum bilgi güçtür silahtır iyi güzel demişsin hani diyorsun ya ''minibüsde ineceği yeri söylemeye korkan kişi önce bu sorundan kurtulsun sonra çalışmayı yapsın''..

Aslında tam tersi, önce değiş sonra geliş Hooponopono, zponopono, sedona frekansları, meditasyonlar, telkinler, serbest bırakma yöntemi, eft, hipnoz, nlp vs.. bu tür çalışmaların amacı sorundan kurtulmanı sağlamak. Sorunlardan kurtulduğunda minibüste o duyguyu yaşamana gerek kalmayacak işte bu yüzden önce sorundan kurtulmak gerekir ki minibüste ineceği durakta özgüvenle, cesurca söyleyebilsin.

ya bir Allahın kuluda önemli yeri gözden kaçırıyor istemesi gereken şeyi istemiyor genelde tavsiye ettiğim direk kişiye yorumda belirttiğim halde, konuyu açan kişileredir bu mesaj

RimA Vita Perfetto sen nurbanu musun ??
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla