26-11-2012, 10:08 PM
|
#53 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Alıntı: _jenny_ Nickli Üyeden Alıntı
teresa mrblar bu terlik olayı bendede takıntı topuğu olmasa dahi mutlaka ayağımda bi terlik olcuak düz taban bile olsa mutlaka ayağıdma olucak o terlik :))
arkadaşlar benim sormak istediğim daha önceleri konuşuluyordu ayaklara ağırlık vs takıyoruz diyorlardı bazı arkadaşlar bu durum etkilimidir bacak uzatmada ve bu ağırlıkalr nerden alınır nasıl takılır bilgisi olan biri bilgi verebilirmi? | Etkili oldugunu duymustum ama belli isinma hareketlerini yapmadan direkt bu agirliklar ile calismanizi onermiyor uzmanlar... Mutlaka isinma hareketlerini yapmalisin... Bu aletler tekzen de bulunuyor ayak dambili dersen cogu yer bilir...Ben kullanmadim ama arkadasim kullaniyor. Faydasini gordu diyebilirim... Yalniz mutlaka kullanim talimatini dikkatli oku ve ayaklarinda ilgili ( dolasim bozuklugu . miniskus ...vb sikayetlerin var ise uzman tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanma derim..
Kal saglicakla |
| |