Cevap: Benim Hayatım :) Bi defter almıştım ama onu ne defteri yapcağımı hiç düşünmeden aldım. Çok beğendim getirdim eve. Kızlar bırak koy biyere zamanı gelince o ortaya çıkartır yazman gerekeni dediler banada bu mantıklı geldi bıraktım. 4-5 gün sonra ben defterin varlığını unutmuşken birden aklıma geldi ve farkındalık defterim olmalı diye düşündüm. Defteri aldım ilk sayfasını açıp, kırmızı kalemle kocaman ''FARKINDALIK DEFTERİM'' yazdım. Bu çok hoşuma gitti. Bu aralar Bülent Gardiyanoğlu'nu dinliyorum annem sayesinde. Ondan yola çıkarak ilişkilerimdeki sorunları bulmaya yöneldim ve en başa döndüm anasınıfına. Ve farkettimki hala onu yaşıyorum.Çünkü ben ilk ikili ilişkiyi öyle hissettim ve bundan sonra hep öyle gitti. Güzel bi farkındalık çalışması oldu benim için. Ve bi sözü çok hoşuma gitti: '' Ben kendi kıymetimi anladığım gün onlar benim kıymetimi anlayacak.''
Çok doğru. İlgi istiyorsak önce biz kendimize ilgi göstermeliyiz. Ne istiyorsak önce biz kendimize onu vermeliyiz.
Ve bu yıl ''helalleşme'' nin önemli olduğunu söyledi. Her helalleşme bir bağ koparmadır dedi. Geçmişimizdeki herkesle bağları koparmalıyız yoksa aynı tür insanlar aynı tür olaylar aynı tür durumları yaşarız. Atalarımızdan ebeveynlerimizden geçmişimizden özgürleşmeliyiz. Aslında sizinle daha uzun konuşup daha çok şey paylaşmak istiyorum ama hep bişeyler çıkıyor. Birgün hepsini toparlayıp uzun uzun yazmak istiyorum( Ama sıkmayıda hiç istemiyorum uzatıp)
Neyse yapıcaz artık bişeyler. Siz ve annem olmasa kiminle paylaşıcam bunları :)
Herkes anlamıyor bunları kolay kabul edilir şeyler değil sanırım. Bana polyanna diyen bile var ama tam olarak yaptığım bu değil. Hatta pollyannacılık yanlış bir tutum zaten.
Bu benim senaryom demekki şuanda böyle bi ortamda olmalıymışım :D
Bugün biri bana kırıldı ama gereksiz bi kırılmaydı ve sonraki hareketide beni kırdı. Bugün sonradan aklıma geldi ve güldüm. Acaba bu rolü ben hangi sebeple vermiştim bak şuan hatırlamıyorum dedim içimden
Neyse bişeyi görmem için yaptım muhakkak ama bakcaz görcez :D Kendinize çok iyi bakın
Sizi seviyoruuum
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |