Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2012, 10:43 AM   #5 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karşı Cinsle bir ilişkiye başlayamamam neden olabilir ?

Alıntı:
balkan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili eğlenceli, rumuzunuz çok güzel , benim hissettiğim sizin erkeklerle ilgili bir korkunuz var. ondan hoşlanıyor ve sizden de hoşlanıyorlar ama iş yakınlaşmaya gelince bilnçaltınız erkeklerden korktuğu için sizden uzaklaşıyorlar. bunun için siz kendinizi dinleyin bakim orda erkeklerle ilgili korkunuz nedir.
iltifatınız için teşekkür ederim :) böyle pozitife odaklı bir siteye pozitif bir rumuz seçmek istedim :)
sorduğunuz soru üzerinde biraz düşündüm de...sanırım daha önce hiçkimse bana gelip de açılmadığı için, böyle bir durumu daha önce tecrübe etmediğim için belki o an sakinliğimi koruyamamak ve heyecandan dolayı kontrolumu kaybedip istenmeyecek hareketler yapabileceğimden veya sonradan pişman olabileceğim şeyler söyleyebileceğimden korkuyorum galiba.

teklif anından sonra da ilişki esnasında kırılıp incinmekten ve duygusal açıdan zayıf olarak görülmekten belki korkuyorum.

bir de erkeklere karşı tatlı-sert tarzı duruşumun nedeni ise çok hevesliymiş gibi hemen evet diyecekmiş gibi veya aranıyormuş izlenimi vermemek. kolay lokma olarak görülmemek ve benim için biraz daha uğraşmalarını sağlamak içindi. hatayı işte bu noktada yapıyor olmalıyım galiba. tatlı-sert in sert tarafını abartıyorum sanırım bilmeden.