Cevap: Karşı Cinsle bir ilişkiye başlayamamam neden olabilir ? teklif anından sonra da ilişki esnasında kırılıp incinmekten ve duygusal açıdan zayıf olarak görülmekten belki korkuyorum.
bir de erkeklere karşı tatlı-sert tarzı duruşumun nedeni ise çok hevesliymiş gibi hemen evet diyecekmiş gibi veya aranıyormuş izlenimi vermemek. kolay lokma olarak görülmemek ve benim için biraz daha uğraşmalarını sağlamak içindi.
Merhaba Eğlenceli;
Anlattıklarınızı okurken bundan 5-6 yıl önceki duygularımı hatırlattınız bana.İnanın aynı cümleleri kurardım ve düşünürdüm.Etrafımda benimle ilgilenen bunca insan varken ben neden kimseyle bir ilişki kuramıyorum derdim.Üniversitedeyken bir arkadaşım 'sana ulaşmak çok zor,insanlar reddedileceklerini düşünüyorlar' derdi.Oysaki bende sizin gibi çok hevesliymiş gibi gözükürüm diye korkuyordum.
Bu durum uzun süre böyle devam etti.Hep ilişkide kırılmaktan,yanlış ilişki yaşamaktan korkuyordum.Sanırım bu yüzden hep duvar ördüm etrafıma.Ciddi ilişkim olsun istediğim içinde günübirlik olabilecekler zaten hep duvarıma takıldılar.Oysaki o ilişkilerde ciddiye dönebilirdi belkide.
Hep aradığım insanı bulamamaktan şikayet ettim.Suçu hep karşı tarafa attım.
En sonunda gerçekten aradığım ilişkiyi buldum.Bulduğumu hissettiğim anda da gerçekten çaba sarfettim.O kişiye duvar örmedim.Şuan 5 senelik evliyiz ve 2.5 yaşında bir kızım var.Sanırım insan doğru kişiyi bulduğunda duvarları kaldırıyor.Ama eşim hala söyler ben senin beni beğendiğini anlamamıştım diye.Sanırım karşı tarafa daha çok mesaj vermek gerekiyor.Umarım faydalı olabilmişimdir.
Sevgilerimle.
__________________ |