Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2012, 02:31 PM   #8 (permalink)
güzelsözler

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
güzelsözler is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Karşı Cinsle bir ilişkiye başlayamamam neden olabilir ?

Alıntı:
Eğlenceli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teklif anından sonra da ilişki esnasında kırılıp incinmekten ve duygusal açıdan zayıf olarak görülmekten belki korkuyorum.

bir de erkeklere karşı tatlı-sert tarzı duruşumun nedeni ise çok hevesliymiş gibi hemen evet diyecekmiş gibi veya aranıyormuş izlenimi vermemek. kolay lokma olarak görülmemek ve benim için biraz daha uğraşmalarını sağlamak içindi. hatayı işte bu noktada yapıyor olmalıyım galiba. tatlı-sert in sert tarafını abartıyorum sanırım bilmeden.
Merhaba Eğlenceli, yazdıklarında ilgimi çeken bazı yerler oldu. Sanırım şartlı olarak bir ilişkiye başlayacağın için, yani kendini rahat bırakmadığın için bir şeyler engel oluyor buna. Mesela eğer bir ilişki yaşamayı istiyorsan bunun sonucunda kırılıp incinmeyi de göze almalısın. Çünkü her şeyin güzel gideceğinin bir garantisi yok. Bir de hep bir güçlü taraf olma çabası hissettim yazdıklarında. İlişkide zayıf olarak görülmekten korkuyorsun. Senin için biraz daha uğraşmalarını istiyorsun. İstediğin şey bir ilişki yaşamak ve o ilişkide mutlu olmak mı yoksa senin için daha çok uğraşmalarını sağlamak, güçlü taraf olmak mı? Çok hevesli, aranıyormuş gibi, kolay lokma gibi görülmek istemiyorsun. Sen olduğun gibi ol, karşı taraf seni nasıl görürse görsün. Onların seni nasıl gördüğü çok mu önemli? En kötü ihtimalle beni yanlış tanıdı dersin. Bence olduğun gibi ol ve ne hissediyorsan onu göster. Zaten özünde değerli isen ne yaparsan yap bu değerini kaybetmezsin. Umarım en kısa zamanda aradığın kişiyi bulur ve mutlu bir ilişki yaşarsın...
güzelsözler isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla