Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) arkadaşlar size özet geçerek iyi olma yolumda uyguladığım yöntemleri söyleyecem...2 3 aydır esma zikrediyorum 2 haftadır sadece ego ve suçluluk dinliorum..diğer telkinleri ekleyince kötü oluyoırum sadece ego ve suçluluk dinliorum ve olumsuz bütün duygularımı red etmiyorum bastırmıyorum sadece sorumluluğunu yüzde yüz üzerime alıorum...her olumsz düşünceyi oluşturan benim dünyada korku yok o korkuyu oluşturan benim ve hangi olumsuz düşünce gelmişsse diyorum bu durumu u duyguyu oluşturan benim bunun sorumluluğnu yüzde yüz üzerime alıyorum bu yüzden de ALLAHIM seni seviyorum lütefne beni affet senden özür dilerimm teşekkkür ederim yanii hoponopo yöntemii....artık anneme öfke duymuorum ya da kendime güvensizliğimin sorumluluğunu başklarına yükklemiyorum....olumsuz düşüncelerimiz ii olmamaız için hep bahane bulacak siz hep içinizden ben ii olanı hak ediyorum deyin..çekim yasasında da okursanız bu böyledir ne isterseniz hayattan o da aynısını verir.korku düşünürsünüz o da korku yaşayacaağınız durumları ortaya çıkarır..her şey bizim elimizde...tabi bunları uygulamam da kolaylık sağlayan ego ve suçluluk oldu...arkadaşlar unutun sosyal fobiyi falan biz yaratıoruz hepsini...sakın pes etmeyin..unutmayın olumsuz düşünceleri biz yaratıoruz onun sorulmluıluğunu üzerinize alın..hepinize sevgiler |