Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Merhaba sevgili away bende yaklaşık 3 haftadır telkinleri dinliyorum ilk bir kaç gün hiçbirşeyi umursamaz tavrım vardı hızla etki hissettim ve daha sonrasında hiçbirşey olmamış gibi eskiye döndüm sanki yada bn farkedemiyorum sonuçta dünden beri beni bir karamsarlık sardı içimdeki ses bastırdı hadi be sana hiçbirşey etki etmez üstelikte nasıl etki etsinki bunca yaşanandan sonra diye bu arada içimdeki ses çok geniş kapsamlı konuşmakta uzman olmuş sanırım derken bu gün siteye girdim ve senin günlüğünle karşılaştım okudum ve tekrar inancım geri geldi gibi diyebilirim bu anlamda günlük açma fikri çok güzel ben yaşamı boyunca herşeyi içinde kendi halletmek yapısında olan birisiyim yani hiç bir duygusunu açmayan asla yardım istemeyen bu yüzden günlük açmak zor geliyor bana hatta kendince günlük bile yazmayacak kadar ketum bir yapım var gel görki bu durum büyük sorunlara yol açtı bende buradaki diğer arkadaşlarım gibi değişmek istiyorum artık üzülmek çok yorucu ve hayatımızdaki kısır döngüler yıllarca yaptığımız olumsuz içsel konuşmaları bir anda olumluya çevirmek kolay olmayacak biliyorum bunu yapmakta burada sizlerin desteğini hissetmekle ancak olabilir bazen küçücük bir olumlu söz yada benzer şeyler yaşayan bir başka insan bana yalnız olmadığımı hissettiriyor umarım hep birlikte harika değişimler yaşarız sevgiyle kal hoşcakal |