Cevap: Çekirdek İnancı Biz Neden Bulamıyoruz_? arkadaşlar merhaba.
daha önce de forumun başka bir yerinde yazdım tekrar yazayım. çekirdek inancınızı (ben ego kodu diyorum) kendiniz de biraz zaman biraz çaba ve bolca dikkatle bulabilirsiniz. tabiki isterseniz uzmanlardan yardım almanız da mümkün. ama asla kendiniz bulamazsınız gibi bir şey söz konusu bile olamaz. ben bu mesleği yapmaya başlamadan önce nice ego kodumu kendim bulup kendim değiştirdim. sonra yıllar içinde yeterli hale gelerek bunu meslek olarak yapmaya başladım. şu an bunu meslek olarak yapan ülkemizdeki ünlü kişisel gelişimcilerin hepsi birine ego kodunu mu buldurdu sizce? evet kimisi hocalarının yardımını aldı bu konuda ama birçok kişi de kendi kendine çalışarak bulup değiştirdi negatif ego kodlarını.
ayrıca az evvel çekirdek inancın bir tane olduğunu yazan (bunu başka yerden o şekilde öğrenen) bir arkadaşımız vardı ona da cevap yazmış olayım. çekirdek inanç (yani ego kodu) hiç kimsede asla 1 tane olamaz. onlarca yüzlerce ego koduna sahibiz hepimiz. kimisi bizi pozitif etkileyen kimisi de negatif etkileyen kodlar bunlar. bizim amacımız bizi negatif etkilediğini düşündüğümüz kodlarımızı bulup yeni kodlar yaratmak yani zihnimizi bi nevi yeniden programlamak diyebiliriz buna.
umarım faydalı olabilmişimdir.
sevgiler... |