Alıntı:
ceko_25 Nickli Üyeden Alıntı
degişim çok cabuk gerçekleşmiş sanki |
bence geç bile oldu. çünkü çabalarım çok eskilere dayanıyor. ta 6 yaşımdan beri "daha iyi" olmak için oturup filozof gibi bi köşede sürekli düşünen ve kendi kendine çözüm üreten bir çocuktum. bir süredir telkinleri de dinliyorum siteyi de okuyorum. yazmaya yeni başladım sadece.
Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Yorumlarınız ve tespitleriniz ne kadar da güzel ve doğru. Okurken içim açıldı. Buram buram yaşanmışlık ve farkındalık kokuyor. Şüphe tuzaktır. Kesinlikle doğru yaptığınız işlerin iyi olduğuna kanaat getirmek bir şeyden emin olmak olumlu yönde olduğunda çok şey kazandırır. Vee yolculuk hiç bitmez o yüzden benim günlüğümün adı da "benim kişisel gelişim yolculuğum". Sizler gibi yol arkadaşlarımın olduğunu görmek de çok güzel. Teşekkürler iyi ki varsınız. |
Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. inanın bu noktaya gelinceye kadar canım çıktı desem yeridir.ama tabi yolculuk daha yeni başlıyor aslında. hatta çok kez pes etme havlu atma noktasına geldim.ama geçmişteki hallerimle bugünü karşılaştırınca tekrar motive olup anca öyle devam edebildim. Yıllardır uğruna uğraştığım bazı hedeflere bugünlerde ulaşmış olduğumu farkettim ancak şu an yeni bir hedef belirleyemediğim için biraz boşlukta buldum kendimi ve yeni bir hedef arayışı içindeyim. ve kendi kendime düşünüp notlar alırken böyle bir yazı çıktı ortaya ve bu sadece bende kalmamalı dedim. bu yazıyı bi yerde hem kendimi hem de sizin gibi yol arkadaşlarımın motivasyonunu tazelemek için yazıp paylaşmak istedim.
bu arada belirteyim, bu yazdıklarımın çok daha fazla kişiye ulaşmasını okuyabilmelerini isterdim ama internette diğer kişisel gelişime dair olan diğer sitelere forumlara gözattığımda üyelerin kişisel yazılarını paylaşabilmeleri için en uygun sitenin burası olduğunu gördüm. diğer sitelerin anabaşlıkları ve yapısı buna izin vermiyor.Hazır makalelerin kopyala-yapıştır yapılması için açılmış bölümler var. hatta bazılarında kişisel yazı ve fikir paylaşılmamasına dair uyarı yazısı bile vardı. burası insanın kendini ifade etmesi için en uygun yer bence. ve benim de en çok ihtiyacımın olduğu şey kendimi kendi kelimelerimle ifade edebilmekti.... iyi ki varsınız.