bak bu yazını okurken yazının uzunluğu hiç dikkatimi çekmedi normalde sıkılırdım ama bu yazıyı okurken uff ne zaman biticek diye düşünmedim hiç :)) hem yazının uzunluğunun sıkıcı olup olmaması sorun değil önemli olan yazdığın yazıya zaman ayırıp bize gelişmelerini yazmandır. Buna saygı duyuyorum. Çok da güzel anlatmışsın kendini. Affetme çalışmaları ile ilgili bir meditasyon var biliyorsundur. Özlem hanımın çalışması bu zamanın varsa eğer uygulamanı tavsiye ederim.
Bu çalışmayla birlikte toplam 5 çalışmayı birden yürütüyorum ve bugün 17. günüm. Bu harika eski halimde ben hala birşeylerden şikayet ederdim ama şimdi mızmızlanmanın zamanı değil 6 hafta'dan fazla sedona frekanslarını dinledikten sonra orada birşeyi farkettim. O farkettiğim şey ise çalışmamın devamını getirebilmem için çok önemli olduğunu anlamıştım.. O çalışmamda ve sonraki başlayacağım çalışmalarımda çalışmalarımın devamını getirebileceğimi anlamıştım..
Basit bir yöntemdi bu.. İşte sedona frekansında farkettiğim şey ''yaptığım çalışmanın işe yarayıp yaramadığını kendime sormakla başlamıştım'' düşündüm ve işe yaradığına karar verdim. İşte tek başına bu soru bile o çalışmayı 6 hafta sürdürmeme yetti. Aslında herşey insanın kendisinde bitiyor. Bir çalışmaya başlayacak olan güçte bir insanı yapmasını istediği şeyi harekete geçirecek olan güçte insanın kendi içinde.. İşte bu gücü kullanabilmek için biraz çaba sarf etmek gerekir.. Bu gücü sweety biliyor bence evet evet biliyor.. :))
sweeet böyle güzel haberlerinin devamını bekliyoruz senden. Harikasın :)) Başarıların devamını diliyorum Sevgiyle kal.