aslında bakarsanız hikayemi şu kutucuğa sığdırmam mümkün değil ama ben kısasa size özet geçeceğim . şuan 26 yaşındayım , 13 yaşımda bir erkek arkadaşım oldu öyle böyle derken onunla 23 yaşıma kadar bu ilişkiyi sürdürdük yani 10 yıl . 2008 de ayrıldık gerisi kocaman bir boşluk . o kadar hayatımla bütünleştirmişim ki onu onunla ayrıldıktan sonra işimden oldum , kendimi tanımıyorum , ben kimim sorusuna cevap veremiyorum . 4 yıl geçti ama hala geçmişte yaşıyorum ve 4 yıldır hayatıma biri girmedi bir işimde olmadı . evde dört duvar arasında kişiliğimi ve özgüvenimi kaybetmeye devam ediyorum , herşeyin farkındayım ama ne yapacağımı değişime nereden başlayacağımı bilmiyorum . bu konuda ciddi olarak yardımlarınızı bekliyorum adım adım ne yapabileceğimi yada yapabileceklerimi bana söyleyecek birilerine ihtiyacım var . karanlıkta yürürken dipsiz bir kuyuya düşmüş gibiyim çıkmak istiyorum ama tek başıma başarısız oluyorum .. lütfen bana yardım edebilirmisiniz doktorlara gidip avuç avuç ilaç almak tercihim değil . değişimin kendimde olduğunu biliyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum :(