Teşekkür ederim. Bu yöntemi uygulamaya başladıktan sonra bir meditasyonda aynen bu uygulama geçiyordu şaşırtıcı.. Peki senin yöntemin nedir ??? ve rica ederim.. (biraz kafa karıştırıcı oldu bu cümle son cümlende teşekkür ettiğin için rica ederim dedim.)
aslında ilk zamanlarda bizde öyle değilmiydik, neyi nasıl yapacağımızı bilmiyorduk, birilerinin bize yol göstermesini istiyorduk ve işde bugünlere de böyle geldik. Deneyimleyerek, doğru yada yanlış kendi seçimlerimizi yaparak, bazen yaptığımız seçimlerin farkında olmasak bile, hata yaparak öğrendik bazı şeyleri. Kazandığımız bilgilerimizle, tecrübelerimizle, deneyimlerimizle şimdilerde neyi nasıl yapabileceğimiz biliyoruz. Kendi yolumuzu kendimiz çiziyoruz artık. Hayatı deneyimlemenin en güzel yanı yaşayarak öğrenmektir. (güzel sözmüş :D)
Şimdilerde ise bu durumda bizim yerimize bir başkaları var ve bizde bu kişilere bilgilerimiz doğrultusunda yön vermeye çalışıyoruz.. İşte bu yolda ilerlerken insanın kendi seçimlerini yapmasını, yaptığı seçimlerinde bazen hata yapmış olsada bu hatasını farkedip ders çıkarması, bazı şeyleri yaşayarak deneyimlemesini herşeyden önce çok isterim.. Bende bu yolla öğrendim ama çok zaman kaybettim.
Şimdi ben direk zaman kazandıracak bilgileri versem ki verdimde zaten o kişi bu bilgileri ne kadar farkında olabilirki sonuçta o deneyimi kazanırken benim o süreçte neler yaşadığımı bilmiyor, işte bu yüzdende deneyimlerini yaşayarak kazanmasını tavsiye ederim. Ben neyi nasıl yapacağımı kavradığımda şu kadar zaman kaybettim ama şu deneyimi kazandım dediğimde ise bunu yeterince önemsemediklerini düşünüyorum ister istemez... Ne kadar doğru orasını bilemem ama ben insanın en az bir kere deneyim kazanmasını daha sonrada insanların deneyimlerinin ne kadar değerli olduklarını görmelerini isterim...