dediğin gibi algıda seçicilikte olabilir. Yöntemin hoşuma gitti. Dediğin gibi plan bize uymalı bunu farkedebilmen çok güzel. Gelişmelerini kaydetmen harika birşey görmek isterdim doğrusu. Aslında benimde buna benzer bir fikrim var sorunlarımı farkedip bunlarla ilgili çalışma başlatıp. Gelişmelerimi not almak gibi..
Son paragrafta verdiğim örnekte demek istediğim eğer kişi benimle aynı problemi yaşıyorsa ve ben bu problemi aşıp deneyim kazanmışsam.. Bu yolda tabiikide benim deneyimlerimden faydalanmasını isterim.. Ama birde bazılarımız için kendi bildiğine gitme diye bişey vardır. İşte o kişiler kendi bildiklerini yapmakta ısrarcı olanlar işde bu yüzden de herkes kendi hayatını yaşamalı ve hatalarından ders almalı..
Zamanla insan deneyimlerin ne kadar değerli olduğunu anlamaya başladığında ise bu sefer başka bir sorunla karşılaştığında bu sefer aynı sorunla karşılaşıp o kişinin deneyiminden faydalanması ona zaman kazandıracaktır ki bir önceki mesajın son cümlesinde vurgulamak istediğm şeydi. ''Ne kadar doğru orasını bilemem ama ben insanın en az bir kere deneyim kazanmasını daha sonrada insanların deneyimlerinin ne kadar değerli olduklarını görmelerini isterim''