Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2012, 04:40 PM   #22 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kendimi tanıma ve yeniden şekillendirme yolunda neler öğrendim ?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm modelleme yöntemi işe yarıyor olmalı ama düşünsene o modellediğin kişinin yapabildiğine inanıyorsun ama kendinin yapabildiğine olan inancın zayıf.. O yapabiliyorsa sende yapabilirsin.. Bak bununla ilgili bir anım var.. :))

Hatırladığımda yüzümde gülümseme oluşuyor.. Şimdi dişçi için randevu aldım sıranın bana geleceğini düşünürken bir yandanda heyecan ve korku hissi vardı tabii o ara ben korkumu bastırmaya, kendimi rahatlatmaya çalışıyordum, aşırı heyecan duyuyordum sanki oradaymışım gibi neyse benden önce küçük bir çocuk girdi içeri babasıyla şaşırdım çünkü çocuğun yüzünde en ufak bir korku belirtisi bile yoktu o girdi çıktı tabii ben heyecanlıyım ve birazda motiveye ihtiyacım vardı. Dedim ki kendime bu çocuk içeri korkmadan giriyorsa bende girerim tabii o ara bana bir güven geldi hiç sormaa :D :D ehehe çok rahatlamıştım o zamna..

Uzun lafın kısası birisini modellerken düşün onun böyle özelliği varsa seninde olabilir. O yapabiliyorsa sende yapabilirsin sadece kendine güven biraz... :)) Sevgiyle kal
hah işte tam de benim demek istediğim şey buydu. anın da beni çok güldürdü bu arada :)))) Allah da seni güldürsün hep inşallah.
sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz eşitiz. o yaparsa biz de yaparız. diğerlerinin 3 gözü 4 kolu 5 kulağı yok sonuçta :) bu kişinin kim olduğu da hiç önemli değil. dişçideki çocuk bile olabiliyor :) herkesin iyi ve kötü yanları var. ama bazılarının iyi yanlarına hayran kalıyor insan. sen de sevgiyle kal :)