Konu: ben kimim ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2012, 05:30 PM   #4 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: ben kimim ?

sokakta bir hayat var, biliyorsun değil mi? dışarıda bir bakkal, oyunlar oynayan çocuklar, yerlere yatıp kuyruk sallayan kediler, birbirlerine kur yapan güvercinler... ve sen, evde oturmayı tercih ediyorsun. çok şey haçırıyorsun ;))

belki bi anda eskiye dönülmez, aslında belki de dönülür ama yavaş yavaş bir şeyleri değiştirmeye çalışmak bence daha doğru.. mesela, her gün önce bakkaba gitmeye başla, ya da ne bileyim gazete almaya çık, 15 20 dakika.. az olsun ama mesela her gün yap bunu. belki amaçsızca dışarıya çıkmak devamlılık sağlamayabilir, eğer bulunduğun yerde bi yetimhane, çocuk yuvası varsa orda bi çocuğun gönüllü öğretmeni olabilirsin. ya da hayvan barınağında hayvanlara yem götürebilirsin. ya da sokak hayvanlarına da yiyecek birşeyler verebilirsin, bunlar sana bir parça sorumluluk yükleyecektir ve zaman geçtikçe göreceksin ki, eskiye dönmüyorsun - eski tecrübelerin ışığında kendine yeni bir yaşam inşa etmeye başlıyorsun..

bana soracak olursan senin hayatın çok mu güzel, bütün bu anlattıklarını yapabiliyor musun diye; hiç birini yapmıyorum ya da yapamıyorum. ama belki senin için faydalı olabilir.
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla